• BIST 9051.52
  • Altın 2297.773
  • Dolar 32.3261
  • Euro 35.0684
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 21 °C

Renault'da duygu dolu tasarım: EOLAB

Renault'da duygu dolu tasarım: EOLAB
Renault, Paris Otomobil Fuarı'nda ilk gösterimler ve yeniliklerle otomobilseverlerle buluşuyor...


RENAULT markası, Paris Otomobil Fuarı’nda iki dünya prömiyeri gerçekleştiriyor. Yeni Espace ve EOLAB konsepti. Yeni Espace evrim geçirerek son derece zarif bir crossover’a dönüştü. EOLAB duygu dolu tasarımı, sahip olduğu teknolojiler ve sunduğu verimlilik ile hayalleri yakalayan bir konsept otomobil…

Renault Espace modelini yeniden yarattı. Markanın amiral gemisi niteliğindeki modeli Espace son derece kapsamlı bir dönüşüm geçirdi. Havacılık dünyasından esinlenerek tasarlanan Yeni Renault Espace büyük bir crossover’ın coşkulu hatlarını zarif ve bir o kadar da sağlam bir görünüm ile birleştiriyor. Espace, bir aile otomobilinin çevik kullanım ve modülerlik özelliklerine üst düzey stil ve sürüş zevki katıyor. Otomobilin hem beş hem de yedi koltuklu versiyonunda ustaca düşünülmüş iç mekan modülerliği sunuluyor.

Renault aynı zamanda kendine özgü “Initiale Paris” versiyonunu da Renault Espace ve Clio ile sunuyor. “Initiale Paris” versiyonu Renault modellerinin lüks versiyonlarında sunulacak. Initiale Paris versiyonunun dört kilit özelliği; sıra dışı görüntü, eşsiz detaylar, alışılmışın dışında lüksü ve kişiselleştirilmiş müşteri hizmeti. Espace seçkin dış tasarım özellikleri, iç mekâna ve seyahat konforuna verilen özel önem, en gelişmiş ekipmanlar ve teknolojiler ile öne çıkıyor.

EOLAB, Renault’nun çevre konusunda inovasyon sembolü olan, markanın ultra düşük yakıt tüketimi elde etmenin yollarını araştıran yepyeni prototipi. Kombine NEDC döngüsündeki tüketimi 1 litre/100km düzeyinde; bu da 22g CO2/km’ye denk geliyor. EOLAB Concept’in tasarımında, tüm parametreler zorlanarak otomobilin stili kusursuz hale getirildi. Bu güçlü tasarımın çizgilerinde hem aerodinamik hem de ağırlık gibi unsurlar göz önünde bulunduruldu.

Renault Paris Fuarı’nda ayrıca Twingo modelini de sergiliyor. Orijinalinin piyasaya çıkarılmasından yirmi yıl sonra Renault, sloganı “Invent a life to go with your Twingo” (Twingo’yla gidebileceğiniz bir hayat kurun) reklam kampanyasına gönderme yapıyor.
· Renault, Paris Otomobil Fuarı’nda %100 elektrik motorlu süper şehirli ZOE ile basına hizmet verecek. Fuarın basın günlerinde bir düzine ZOE katılımcı medyaya farklı salonlar arasında shuttle hizmeti verilecek. Basın ve halk günlerinde ise altı ZOE, Kangoo Z.E. ve iki Twizy ile Energies Salonu’ndaki pistte (Hall 2.1) ücretsiz deneme sürüşü için hazırlandı. Renault’nun elektrik motorlu araçları yaklaşık 3bin ziyaretçi tarafından test edilecek.

Renault standında ayrıca elektrik motorlu araç teknolojisini daha da ileriye taşımak için Formula E aracı Spark-Renault SRT-01E de sergileniyor. Motor sporları yeni bir çağa taşıyacak 2014/15 Formula E şampiyonasının aynı zamanda teknik ortağı olan Renault, Formula E’yi elektrik motorlarını ve pilleri hem performans hem de menzil açısından ilerletme alanı olarak ele alıyor. 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim