• BIST 9019.02
  • Altın 2279.382
  • Dolar 32.3171
  • Euro 35.0505
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 13 °C

Reysaş'a Mercedes-Benz desteği

Reysaş'a Mercedes-Benz  desteği
Türkiye’de çevre duyarlılığıyla adından söz ettiren öncü firma Reysaş Lojistik, filosunu Mercedes-Benz kamyonları ile güçlendirdi.

Reysaş Lojistik, 8’i ADR’li olmak üzere 29 adet Axor 1840 LS ve 24 adet Actros 1841 LSNRL model Mercedes-Benz kamyonunu filosuna ekledi. 2014 yılı içerisinde Hama Oto Kiralama ve Çevre Hizmetleri A.Ş. tarafından kiralanan 36 araçla birlikte Reysaş Lojistik, toplamda 89 yeni Mercedes-Benz Actros ve Axor kamyonu müşterilerinin hizmetine sunmaya başladı. Bu alıma Mercedes-Benz Finansal Hizmetler şirketi tarafından finansman desteği sağlandı. Kurulan bu güçlü işbirliğine, Mercedes-Benz Türk Yetkili Bayii Koluman Motorlu Araçlar İstanbul aracılık etti.

Mercedes-Benz Türk Pazarlama Merkezi’nde düzenlenen törene, Mercedes-Benz Türk A.Ş. Pazarlama ve Satış Direktörü Süer Sülün, Kamyon Pazarlama ve Satış Müdürü Bahadır Özbayır, Kamyon Filo Satış Müdürü Alper Kurt, Mercedes-Benz Türk Bayii Koluman Motorlu Araçlar İstanbul Genel Müdürü Ali Türkay Saltık, Kamyon Satış Müdürü Aytekin Yeşil, Reysaş Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Durmuş Döven ve Reysaş Lojistik Genel Koordinatörü Rudolf Heiglmayer katıldılar.

Sülün: İşbirliğinden memnunuz

Düzenlenen teslimat töreninde konuşma yapan Mercedes-Benz Türk Pazarlama ve Satış Direktörü Süer Sülün işbirliğinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, “Kamyon pazarında yıllardır sürmekte olan tartışmasız liderliğimiz devam ediyor. Müşteri odaklı çalışma anlayışımız sebebiyle ihtiyaca uygun kaliteli ürünlerimizi yine müşterilerimizin beklentilerine uygun farklı seçenekler ile sunabiliyor olmamız bizi başarılı kılıyor. Bildiğiniz gibi şirketimiz araç satışının yanı sıra ikinci el araç alım satımı, garanti, servis, finansman ve sigorta hizmetleri de sunuyor. Geliştirmiş olduğumuz bu altyapı, yetkili bayii ve servislerimizdeki tüm çalışanlarımız ile, yani profesyonel kadromuzla hayat buluyor. Yeniliklere açık olan, lojistik sektörünün öncü firması Reysaş Lojistik’in Mercedes-Benz markasını tercih etmeyi sürdürmeleri bizleri sevindiriyor. Reysaş Lojistik’in yöneticileri ve çalışanlarına bize ve ürünlerimize duydukları güven nedeniyle, Mercedes-Benz Türk ve Koluman Motorlu Araçlar’ın yönetici ve çalışanlarına da bu işbirliği için harcadıkları emek nedeniyle teşekkür ediyorum.”

“Mercedes-Benz Türk, lojistik sektörünün gözde kamyonlarını pazara sunuyor olmanın haklı gururunu yaşıyor” şeklinde görüşlerini dile getiren Mercedes-Benz Türk A.Ş. Kamyon Pazarlama ve Satış Müdürü Bahadır Özbayır, gelecekte lojistik şirketlerinin hızla yenilenen çekici araçlardan oluşan mega filolarla çalışacaklarını ve sektörün büyümeye devam edeceğini ifade etti. Reysaş Lojistik’in yöneticilerine başarılar dileyen Özbayır, her daim kendilerinin yanlarında olmaya devam edeceklerini söyleyerek, Mercedes-Benz kamyonlarına gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkürlerini iletti.     

Koluman Motorlu Araçlar İstanbul Genel Müdürü Ali Türkay Saltık ise “Reysaş’la 25 yıla dayanan işbirliğimiz ile gurur duyuyoruz. Bu işbirliğimizin bugün olduğu gibi gelecekte de devam etmesini diliyoruz.” dedi. Saltık, teslimatla ilgili sözlerini şöyle sürdürdü. “Mercedes-Benz marka çekiciler Türkiye’de rakiplerini geride bırakarak taşımacılık sektörüne damgasını vurmaya devam ediyor. Tüm gayretimiz müşterilerimize işleri ve beklentileri yönünde en doğru araçları sunmak ve kazandırmaktır. Bize göre hizmette sınır yoktur. Çekici paketinin yanısıra Reysaş bu araçlarla kullanmak için Koluman treylerleri tercih etti. Gerek araç gerek treyler seçiminde Koluman’ı tercih etmeye devam ettiği için kendisine teşekkür ediyoruz.’’ şeklinde konuştu.

“Mükemmeli hedefleyen şirketler, ürettiklerinin aynı mükemmellik anlayışıyla pazara ulaştırılmasını talep ederler” diyen Reysaş Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Durmuş Döven, “Biz de kaliteye ve güvene büyük önem veriyoruz. Her zaman en mükemmeli hedeflediğimiz için bu alanın öncüsü Mercedes-Benz kamyonlarını tercih ettik. Şu anda filomuzda 300’e yakın Mercedes-Benz aracımız var. Gelecekte de yeni ve devam eden projelerimizde Mercedes-Benz Türk ve Koluman Motorlu Araçlar’ı yanımızda görmekten mutluluk duyacağız” diyerek düşünce ve temennilerini dile getirdi.

2-003.jpg

http://www.ulastirma.com.tr/

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim