• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 28 °C

Rhenus ve Balnak'tan işbirliği anlaşması

Rhenus ve Balnak'tan işbirliği anlaşması
Almanya ve Hollanda'da şubeleri bulunan Rhenus Freight Logistics şirketi, İstanbul merkezli Balnak lojistik şirketi ile işbirliği anlaşması imzaladı.

RHENUS VE BALNAK'TAN İŞBİRLİĞİ

Almanya ve Hollanda'da şubeleri bulunan Rhenus Freight Logistics şirketi, İstanbul merkezli Balnak lojistik şirketi ile işbirliği anlaşması imzaladı.

Rhenus Freight Logistics tarafından yapılan yazılı açıklamada, imzalanan işbirliği anlaşması ile Almanya, Hollanda ve Türkiye arasında doğrudan yapılan karayolu mal taşımacılığının artırılacağı belirtilerek, bu sayede Alman lojistik şirketlerinin Türkiye yapacakları nakliyatın 2 katına çıkacağı ifade edildi.

Şirketin Yönetim Kurulu üyelerinden Ulrich Koch, Balnak ortaklığı ile Hilden, Duisburg, Kirchheim ve Venlo kentlerinden İstanbul, İzmir ve Bursa'ya yapılacak nakliyatların büyük ölçüde artacağını, böylece müşterilerinin daha fazla yere mal taşıma, malların yüklenmesinde esneklik sağlanması ve daha tasarruflu nakliyat imkanına sahip olacağını söyledi.

Rhenus Freigt Logistics şirketinin Stuttgart, Hamburg ve Oldenzaal kentlerinde de şube açacağına işaret edilen açıklamada, ayrıca, Balnak'ın 150 kamyonluk nakliyat filosuyla Türkiye'nin önde gelen lojistik şirketlerinden biri olduğu ve 11 ayrı yerde yaklaşık 1800 kişiyi çalıştırdığı kaydedildi.

Açıklamaya göre, Balnak'ın yöneticilerinden Lütfi Aygüler de, bu işbirliğinden her iki tarafın da istifade edeceğini belirterek, Almanya'nın kendileri için çok önemli bir ülke olduğunu ve Rhenus Freight Logistics şirketinin Almanya ve Hollanda'daki müşteri ağının çok yaygın olduğunu söyledi. Aygüler, bu şirketin kendilerini yıllara dayalı bir Türkiye tecrübesi olduğu için de ikna ettiğini kaydetti.

Toplam 16 bin 300 çalışanıyla yıllık 2,7 milyar avro ciro elde eden ve 290'dan fazla yerde şubesi bulunan Rhenus şirketler grubu, Avrupa'nın önde gelen lojistik şirketleri arasında yer alıyor.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim