• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 20 °C

Rickmers, Hindistan filosunu büyütüyor

Rickmers, Hindistan filosunu büyütüyor
Rickmers Linie, 19,100 DWT’luk Pacific Winter gemisini kiralama kararı aldığını açıkladı. Pacific Winter 2011 yılının Aralık ayında Rickmers tarafından kiralanan Baltic Winter’ın kardeşi.

Rickmers Linie, 19,100 DWT’luk Pacific Winter gemisini kiralama kararı aldığını açıkladı. Pacific Winter 2011 yılının Aralık ayında Rickmers tarafından kiralanan Baltic Winter’ın kardeşi. Rickmers açıklamasında Baltic Winter’ın da kirasını uzatacağını bildirdi.

Baltic Winter 800 tonluk kaldırma kapasitesi ile Rickmers Linie filosuna geçerli son derece yararlı bir katkı sağladı ve hem Baltic Winter hem de 2012 yılında inşa edilen kardeşi Pacific Winter Rickmers ismini alacak. Pacific Winter, Rickmer Chennai olacak ve Baltic Winter ise Rickmers Dubai olarak çalışacak.

Rickmers’in dünyanın çevresinde dolaşan inci rotasında çalışan 30,000 DWT’luk gemilerine nazaran, çok daha küçük olan bu iki gemi, su derinliğinin, dönüş alanlarının ve palamar yeri uzunluklarının sorunlu olabileceği bütün limanlara uğrayabildiği için büyük bir esneklik sunuyor. Bu iki gemi Rickmers filosundaki en büyük kaldırma kapasitesine sahip. Çift 400 tonluk vinçler birleştirilerek 800 ton ağırlığı kaldırmakta kullanılabiliyor.

Rickmers Linie’nin Yönetim Müdürü Ulrich Ulrichs gemilerle ilgili açıklamada, bu gemilerin Avrupa’dan Ortadoğu’ya ve Hindistan’a giden servislerinde son derece önemli olduğunu söyledi.

Rickmers Chennai, ilk yolcuğuna bu ayın ortasında Singapur’dan başlayacak. Singapur’dan başlayan yolcuğunda Rickmers Chennai, önce Hindistan’a oradan Ortadoğu’ya ve Avrupa’ya gidecek.

rickmer_linie.jpg

İstanbul Haber Ajansı - Ahmet ÖZDÜZGÜN

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim