• BIST 9548.09
  • Altın 2497.076
  • Dolar 32.4874
  • Euro 34.5389
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 19 °C

“Risk almadan inovasyon olmaz”

“Risk almadan inovasyon olmaz”
Brisa’nın geleceğe iz bırakmak adına önemli organizasyonlarından biri olan Suru-Raku Konferansı, Brisa çalışanlarının katılımıyla gerçekleşti.


Brisa’nın ilk kez 2006 yılında düzenlediği, mükemmellik yolculuğu ve toplam kalite anlayışının temel adımları takip edilerek hazırlanan projelerin ele alındığı Suru-Raku Konferansı’nın 11.si gerçekleşti. 

Brisa Genel Müdürü Hakan Bayman’ın açılış konuşmasını yaptığı konferansta bu yıl diğerlerinden farklı olarak şirketin tamamına yakınının değerlendirilmesi için proje ve çalışmalar sunuldu. Konferans kapsamında iş güvenliği, kalite, verimlilik, ergonomi, sürdürülebilirlik, yakıt verimliliğ, marka algısı, pazarda konumun güçlendirilmesi gibi birçok konuya temas eden sunumlar gerçekleştirildi. Sadece mevcut durumu standart hale getirmekten öte, standarı da üst seviyelere taşımayı amaçlayan Suru-Raku anlayışı, Brisa’nın tüm iş süreçlerini kapsamayı amaçlıyor.

ÖLÇÜLEBİLEN HER ŞEYİ İYİLEŞTİREBİLİRİZ

Suru-Raku felsefesinin Brisa’nın vazgeçilmez değerleri arasında bulunduğunu vurgulayan Brisa Genel Müdürü Hakan Bayman konferansın açılışında şöyle konuştu: "Ölçülebilen her şeyi iyileştirebiliriz. Ölçebilmek için de baştan standartları belirlememiz gerekiyor. Mevcut işin standartları yazılmalı ve günümüz koşullarına göre sürekli güncellenmeli. Standartları iyileştirmek işimizi daha iyi yapmamızı sağlıyor. İnovasyon için de en başta standartları belirlemek gerekiyor. Bu şekilde risk alma potansiyelimizi artırabiliyoruz. Risk almadan inovasyon olmaz. Konferansımızda en yüksek oyu alarak birinci olan projenin, Bridgestone Japonya’da global olarak yapılacak yarışmada ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyorum.”

Suru-Raku’yu, Bridgestone Corporation’dan iş süreçlerine aktardıklarını belirten Bayman, “Nihai hedefimiz, bütün bölümlerimizde yöneticisinden mühendisine ve üretimde emek verenlere kadar Brisa bünyesindeki tüm çalışanların Suru-Raku felsefesini günlük iş süreçlerinin ayrılmaz bir parçası olarak benimsemesini sağlamak” diye konuştu.

 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim