• BIST 9049.03
  • Altın 2292.207
  • Dolar 32.314
  • Euro 35.1085
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C

RMK Karya ile Monaco Yacht Show'a katılıyor

RMK Karya ile Monaco Yacht Show'a katılıyor
RMK Marine, 19-22 Eylül tarihlerinde Monaco'da düzenlenecek dünyanın en görkemli ve en prestijli yat fuarı "Monaco Yacht Show″a, bu yıl Dünya Süperyat Ödüllerinde "Jüri Özel Ödülü" alan süperyatı "Karia" ile katılacak.

 

RMK Marine tarafından inşa edilen ve geçtiğimiz günlerde Dünya Süperyat Ödülleri 2012'de, "Jüri Özel Ödülü"ne layık görülen 45 metrelik "Karia", dünyaca ünlü tasarımcı Ron Holland tarafından tasarlandı

Koç Topluluğunun tersanesi RMK Marine, 19-22 Eylül tarihlerinde Monaco'da düzenlenecek olan dünyanın en görkemli ve en prestijli yat fuarı "Monaco Yacht Show″a, bu yıl Dünya Süperyat Ödüllerinde "Jüri Özel Ödülü" alan süperyatı "Karia" ile katılacak.

Dünyanın en önemli yat tasarımcılarını, yapımcılarını, yat sahiplerini ve potansiyel müşterileri bir araya getiren Monaco Yacht Show'a bu yıl tüm dünyadan sektörün önde gelen 500 firması katılacak. Fuarda 25 ile 90 metre uzunluğu arasında olan 100 civarında süper ve megayat sergilenecek.

Teknoloji, kalite ve tasarım bir arada...

RMK Marine ise 2012 Monaco Yacht Show'a, geçtiğimiz günlerde İstanbul'da düzenlenen Dünya Süperyat Ödülleri'nde "Jüri Özel Ödülü" alan 45 metre uzunluğundaki Karia ile katılacak. Ron Holland tasarımı olan ve iç dekorasyonu Design Unlimited tarafından gerçekleştirilen "Karia", yüksek teknolojiyi tasarım ve kalite birleştiriyor. Bütün kullanım alanları maksimum konfor ve rahatlık sunmak hedefiyle tasarlanan motor yatta 4 misafir kamarası, bir VIP odası ile master kamara bulunuyor. Tekne sahibinin kullanım alanı olan özel güvertede 3 banyo, bir giyinme odası ve ayrı bir dinlenme mekanı yer alıyor. Kaptan kabinleri ve köprü arasında yer alan özel geçişler, tekne sahibi ve mürettebatın alanlarını birbirinden ayırıyor. Karia tümüyle RMK Marine tarafından inşa edilerek donatıldı.

Elit tasarımlarda Afrika dokusu...

Süperyat Karia'nın iç tasarımında "venge" kaplama, bazı mobilyalarda ise bütün kapılarda da kullanılan Ceylan derisinin tabaklanmış hali olan "parchment" kullanıldı. İç duvarlarına krem ve kemik tonlarında el dokuması ipek kumaşlar döşenen süper yatın kabinlerindeki banyo taşlarında "lime stone" ve "pebble stone" bulunuyor. Süper yattaki her kabin için özel zemin mermeri ve granit seçilirken, master banyosunda ise özel tasarım paneller yer alıyor.

Dünyanın sektördeki en büyük buluşması olan Monaco Yacht Show'da her yıl yaklaşık 40 yeni süperyat tanıtılıyor ve ziyaretçilerin yaklaşık yüzde 80'i dünyanın dört bir yanından gelen tasarımcılar, yapımcılar, sektörün farklı alanlarındaki öncü firmalar ve potansiyel müşterilerden oluşuyor.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim