• BIST 9079.97
  • Altın 2322.83
  • Dolar 32.3249
  • Euro 34.8612
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C

Rmk Marine’nın Monaco Yat Show başarısı

Rmk Marine’nın Monaco Yat Show başarısı
Türkiye’nin önde gelen süperyat üreticisi RMK Marine, katıldığı Monaco Yat Show’da çok başarılı bir hafta geçirdi.

Rmk Marine’nın Monaco başarısı

Türkiye’nin önde gelen süperyat üreticisi RMK Marine, katıldığı Monaco Yat Show’da çok başarılı bir hafta geçirdi.

Monaco Yat Show’da, 52 metre uzunluğundaki ödüllü Nazenin V yatını sergileyen RMK Marine, Nazenin V’in yüksek kalibredeki süperyatlar arasında yer almasını sağlayan tasarım ve üretim kalitesini bizzat inceleme fırsatı bulan sektör uzmanlarından ve potansiyel alıcılardan çok büyük ilgi gördü.

Monaco Yat Show’unda RMK Marine standının ziyaretçileri dünyaca ünlü yat tasarımcısı Ron Holland tarafından tasarlanan ve şu anda RMK Marine tarafından inşa edilmekte olan motor yatın inşa süreçlerini de izleme olanağı buldular. Projeye büyük ilgi gösteren ziyaretçiler efsanevi tasarımcı Ron Holland’ın eseri olan yatın maketi üzerinden tasarımın yeni çizgilerini ve şeklini de inceleme fırsatı yakaladılar.

RMK Marine’nin Monaco Yacht Show’da bulunan standında, önümüzdeki yıl inşasına başlanacak ve 2013 yılında tamamlanacak olan yepyeni bir konsept tasarımın da tanıtımı yapıldı.

Yeni design, verimlilikten taviz vermeden daha yüksek hız sağlayan Omega Design tasarımcıları Espen Oeino ve Frank Laupman tarafından gerçekleştirilen gövde tasarımı ile büyük ilgi gördü. Üç farklı tasarım firmasının dünya çapındaki yeteneklerini birleştiren ve RMK kalitesi ile daha da değerlenen yeni konsept, katılımcılar tarafından çok beğenildi.

2010’da ilk kez ürünlerini böylesine büyük bir organizasyonda sergileyen RMK Marine sunduğu kalite ve değer ile uluslararası alanda büyük bir beğeni kazandı. Sanayinin önde gelen pek çok yorumcusu, müşterilerin ve sektörün ileri gelenlerinin RMK Marine’nin sergilediği büyük potansiyelin algılanması açısından, Monaco Yat Show’un önemli bir dönüm noktası olacağı görüşünde birleştiler.

RMK Marine, çelik, alimünyum ya da composite olmak üzere, motor yatlardan yelkenli yatlara kadar uzanan bir yelpazede üretimler gerçekleştiriyor ve tüm temel üretim faaliyetleri tersanedeki uzmanlar tarafından tersane bünyesinde gerçekleştiriyor. Yeni tesislerin devreye girmesi, gelişen ekipler ve başarısını kanıtlamış ürünleri ile RMK Marine süperyat inşaasında önde gelen üreticilerden biri konumunda. RMK Marine, 2007 yılında 80. yılını kutlayan ve üretimden, hizmet sektörüne kadar uzanan pek çok alanda faaliyet gösteren, Koç Grubu şirketlerinden birisidir.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim