• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C

RMK'nın yatları dünyaya karşı

RMK'nın yatları dünyaya karşı
RMK Marine tersanesi tarafından inşa edilen ''Karia ve ''Sarafin'' adlı yatlar, Dünya Süperyat Ödülleri ve Showboats Design Ödülleri'nde finale kaldı.

RMK Marine tersanesi tarafından inşa edilen ''Karia ve ''Sarafin'' adlı yatlar, Dünya Süperyat Ödülleri ve Showboats Design Ödülleri'nde finale kaldı.

Konuya ilişkin yapılan açıklamaya göre, RMK Marine, 5 Mayıs'ta İstanbul'da gerçekleştirilecek 7. Dünya Süperyat Ödülleri'nde, ''Karia'' ve Oyster için inşa edilen ''Sarafin'' ile finale kaldı.

Ödüller 5 Mayıs'ta Çırağan Sarayı'nda düzenlenecek gala gecesinde sahiplerini bulacak. ''Karia'' Showboats Design Ödülleri'nde de 4 kategoride finalistler arasında yer alırken, ''Sarafin'' tek kategoride yarışacak.

Koç Topluluğu'nun tersanesi RMK Marine tarafından inşa edilen 45 metrelik ''Karia'' Dünya Süperyat Ödülleri'nde ''500 GT altı Deplasman Motoryat'' kategorisinde 9 finalistten biri olurken, 30 metrelik, Oyster marka ''Sarafin'' ise ''30-40 metre arası yelkenli tekne'' kategorisindeki beş finalist arasında yer aldı. ''Karia'' ve ''Sarafin'' ayrıca, tasarım alanındaki en başarılı çalışmaları ödüllendirmeyi amaçlayan 2012 Showboats Design Ödülleri'nde de finalistler arasında yer aldı.

Uluslararası yat sektörünün en önemli buluşma adresi olarak kabul edilen Dünya Süperyat Ödülleri'nde, yat üreticileri, yat sahipleri ve sektör temsilcileri bir araya gelecek. Burada, çeşitli kategorilerde finale kalan adaylar arasında birinci olanlar açıklanacak. RMK Marine'nin ana sponsorlarından biri olduğu Dünya Süperyat Ödülleri'ne İstanbul, ilk kez ev sahipliği yapacak.

safmarin.jpg

safmarin1.jpg

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim