• BIST 9079.97
  • Altın 2323.714
  • Dolar 32.3523
  • Euro 34.949
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C

Rolls-Royce Türkiye CEO'su Patrick Regis oldu

Rolls-Royce Türkiye CEO'su Patrick Regis oldu
10 yıldır Rolls-Royce bünyesinde çeşitli görevlerde bulunan Patrick Regis, Vietnam’daki görevi ardından Rolls-Royce Türkiye CEO’su olarak atandı.

ROLLS-ROYCE TÜRKİYE CEO’LUĞUNA PATRICK REGIS GETİRİLDİ

10 yıldır Rolls-Royce bünyesinde çeşitli görevlerde bulunan Patrick Regis, Vietnam’daki görevi ardından Rolls-Royce Türkiye CEO’su olarak atandı.

Rolls-Royce’un nükleer faaliyetlerle birlikte Sivil Havacılık, Savunma, Deniz ve Enerji olmak üzere dört sektöründe ülke içi bölgesel işlerini yönetmek üzere Rolls-Royce Türkiye CEO’su olarak Patrick Regis atandı.

Göreve getirilmeden önce Vietnam’da Rolls-Royce CEO’su olan Patrick Regis, Vietnam ve Güneydoğu Asya’daki uzun vadeli stratejinin geliştirilmesinde önemli bir rol aldı. Ayrıca Kuzey Amerika’da Rolls-Royce’un Deniz iş segmentinde Bölge Yöneticisi olarak görev yapan Regis, Kuzey Amerika yan kuruluşunun hızlı büyümesinde etkisini gösterirken, Rolls-Royce’un Amerika Birleşik Devletleri’nin önde gelen güç sistemleri sağlayıcısı olmasına da katkıda bulundu.

Türkiye’de göreve atanmasıyla ilgili olarak memnuniyetini ifade eden Patrick Regis: “Türkiye CEO’su olarak atanmaktan memnuniyet duyuyorum. Stratejimiz, tüm iş segmentlerimizde sürekli bir büyüme planladığımız için müşterilerimizle uzun vadeli ortaklıklar geliştirmek olacak” dedi.

Paris’te Deniz Ataşesi olarak da görev aldığı 22 senelik ABD Donanması kariyerinin ardından 10 yıldır Rolls-Royce’da görev yapan Regis, Kosova’da NATO Deniz Yarbayı olarak gerçekleştirmiş olduğu özel görevden dolayı görevi sırasında Fransa Cumhurbaşkanı Chirac tarafından verilen Fransa Devlet Liyakat Madalyası (Chevalier de l’Ordre National du Mérite) ile ödüllendirildi.

Boston’daki Massachusetts Teknoloji Enstitüsü’nden (MIT) Mühendislik alanında iki yüksek lisans derecesine sahip olan Patrick Regis, Paris’te bulunan Ecole Nationale d’Administration’dan (ENA) mezun oldu.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim