• BIST 9524.59
  • Altın 2502.881
  • Dolar 32.5995
  • Euro 34.5572
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 12 °C

Rolls Royce'ta talep patlaması

Rolls Royce'ta talep patlaması
Ortalama bir İngiliz'in hayatta iki kez; önce düğününde, sonra da cenazesinde binme olanağı bulabildiği" Rolls Royce'lar Ankara'da talep patlamasına konu oldu.

 

Memur ve siyasetçi-gazeteci kenti Ankara'da 1 milyon Euro'dan satışa çıkan Rolls Royce'lar için çok sayıda talep bulunduğu bildirildi.
 
2013 MODEL ROLLS ROYCE'LAR ANKARA'DA
 
"Prestijin, asaletin, zerafet ve lüksün simgesi Rolls Royce, 2013 modeliyle Ankara'da görücüye çıktı. Akan Otomotiv'den yapılan açıklamada 1 milyon Euro'dan satışa sunulan Rolls Royce'a şimdiden çok sayıda talep bulunduğu belirtildi. Lüks otomobil sektörünün öncü kuruluşlarından Ankaralı Alkan Otomotiv, dünyanın en pahalı, konforlu, gösterişli ve prestijli otomobillerinden Rolls Royce'un 2013 modelini Başkentli meraklılarıyla buluşturdu. Alkan Otomotiv'in Çayyolu'ndaki yeni tesislerinde Başkentli meraklılarıyla buluşan yeni Rolls Royce'lar, 1 milyon Euro'dan satışa sunuldu. Alkan Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Alkan Alkan, İngiliz lüks otomobil firması Rolls Royce'un yeni modelinin çok beğenildiğini, büyük ilgi ve talep gördüğünü, Ankara'dan sipariş almaya başladıklarını ifade etti. 
 
ÜSTÜN ÖZELLİKLERE SAHİP
 
Rolls Royce'un yeni modelinin 624 beygir gücünde 6.6 litre çift turbo V12 motora sahip olduğunu söyleyen Alkan Alkan, "Bu model Rolls-Royce tarihinin en güçlü ve dinamik otomobili olarak lanse ediliyor. 8 ileri ZF üretimi bir şanzımanla görev yapan motoru otomobile 4.6 saniyelik 0-100 km/s değeri sağlıyor. Bunu yaparken de lüksten ve konfordan ödün verilmesine gerek kalmıyor. Rolls-Royce'un bu modeli kullanıcılara hava yastığı üzerindeymiş hissi veriyor. Aracın iç kısmında ağırlıklı olarak ahşap ve deri kombinasyonu yer alıyor. Yüksek kalitede el işçiliği ve malzeme ile üretilen otomobil, görenleri kendine hayran bırakıyor" dedi.
 
www.UlasımOnline.com
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim