• BIST 9079.97
  • Altın 2322.589
  • Dolar 32.3361
  • Euro 34.9683
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 13 °C

Royal Caribbean yeniden Japonya'da

Royal Caribbean yeniden Japonya'da
Royal Caribbean International, yaşanan tsunami ve nükleer felaketin ardından kaldırdığı Japonya rotasını yeniden yürürlüğe koyuyor.

Royal Caribbean yeniden Japonya'da

Japonya’nin yakın olduğu Çin ve Sinagapur gibi ülkelerde Japonya’ya yapılan seyahatlerde talep artışı Royal Caribbean International’in Legend of the Seas gemisini yeniden Japon limanlarını ziyaret etmeye başlamasına sebebiyet verdi. Japon limanlarını yeniden rotaya ekleme kararı alan Royal Caribbean International, ziyaretlerine Okinawa Limanı'ndan başlayacak.

Legend of the Seas, 11 ayrı sefer yapacak ve bu seferlerin içinde Okinawa, Fukuoka, Kagoshima, Beppu, Nagasaki ve Hokkaido gibi Japon limanları da bulunacak. Legend of the Seas’in bu rotası Temmuz ayının sonundan Ekim ayının başına kadar devam edecek. Rota, geminin tsunami öncesi planlanan rotasına oldukça yakın bir şekilde düzenlenecek ve tsunami ile nükleer krizden etkilenen limanlara yanaşmayacak.

Royal Caribbean Cruises şirketinin Asya Pasifik bölgesel yöneticisi Kelvin Tan yaptığı açıklamada şöyle konuştu:

“Japonya’nın şu an içinde bulunduğu durum düşünüldüğünde biz Japonya’ya rahatça ve güvenilir bir şekilde seyahat edebileceğimize ve Japon sularında güvende olacağımıza inanıyoruz. Japonya her zaman turistler için ilgi çekici bir yer olmuştur ve son krizde gösterdikleri dayanıklılık ziyaretçilere ülkeyi yeniden ziyaret etme güvenini verdi. Ziyaretçiler ayrıca ülkeyi bir kruvaziyer gemisinde ziyaret etmenin gayet güvenli ve sorunsuz bir yol olduğunu da anladılar.” dedi.

Japonya ve Kore’ye yapılan Kuzey Asya seyahatlerinin dışında Legend of the Seas Hong Kong’dan hareketle Tayvan, Vietnam ve Sanya’ya da seyahat imkanı sunmakta.

Haber: Ahmet ÖZDÜZGÜN - Deniz Haber Ajansı

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim