• BIST 9083.55
  • Altın 2324.376
  • Dolar 32.3608
  • Euro 34.9381
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 14 °C

Ruhi Engin Özmen adaylıktan çekildi

Ruhi Engin Özmen adaylıktan çekildi
Uluslararası Nakliyeciler Derneği (UND) Yönetim Kurulu’nda yer alan Başkan Ruhi Engin Özmen dahil 16 kişi oybirliğiyle aldıkları kararın ardından yarıştan çekildiklerini duyurdu.

Uluslararası Nakliyeciler Derneği (UND) Yönetim Kurulu’nda yer alan Başkan Ruhi Engin Özmen dahil 16 kişi oybirliğiyle aldıkları kararın ardından yarıştan çekildiklerini duyurdu.

Yönetim Kurulu Başkanı Ruhi Engin Özmen, yaptıkları çağrıyı olumlu değerlendiren başkan adayı Çetin  Nuhoğlu’na seçim yarışında ve sonrasında başarılar dilediğini belirterek,  “İki yıl önce aldığımız bayrağı layıkıyla taşıdığımıza inanıyoruz. Kuruluşundan bu yana ilk kez hacizle tanışan, kasasında kuruş olmayan borçlu bir derneği yeniden ayağa kaldırmayı başardık. Şu an devlet kapısında sözü geçen, uluslararası camiada saygınlığı olan prestiji artmış bir sivil toplum örgütü bırakıyoruz. Bütün bunları gerçekleştirdiğimiz halde yine de haksız eleştirilere maruz kaldık. Ancak aslolan sektördür. Birkaç gündür sektör, sonunda aradığı huzura kavuştu. Bunun devamı ve işimize odaklanmamız  en doğru olandır. Bundan sonra enerjimizi sektörün gelişmesi için harcayacağız.UND’de artık kavga dönemi bitmiştir. 19 Ocak Cumartesi günü huzurlu ve çok görkemli bir seçim atmosferi sözü veriyoruz. Ben ve yönetim kurulundaki tüm arkadaşlarım, hiçbir oluşumun içinde yer almayacağız. Sayın Çetin Nuhoğlu’nun taahhütlerinin takipçisi olacağız, yeni seçilecek yönetim kuruluna başarılar dileriz ” diye konuştu.

UND Yönetim Kurulu'nun, resmi internetten sitesinden yaptığı ve 19 Ocak’ta yapılacak Genel Kurul’da aday olmayacağını duyurduğu o açıklama:

"Değerli Üyelerimiz,

2011-2013 dönemi sektörümüz ve Derneğimiz açısından çok zor iki yıl oldu. Bu dönem yeniden UND ve RODER olarak aynı çatı altında, tek yürek olmamızın da verdiği güç ve güven ile bizlerin birlikte karar vererek attığı adımlarla atlatılabildi. Bizler inanıyoruz ki, sektör olarak bundan sonra da ihtiyacımız olan yine birlik ve beraberlik içinde hareket etmek, güç birliği ve kararlılıkla geleceğe bakmaktır.

Tüm üyelerimizin de yakından takip ettiği gibi özellikle son bir ayda çok hareketli günler geçirdik. Gelinen noktada bizler sektörümüzün, Derneğimizin geleceği için bazı taahhütler talep ettik, bunları aldık. Bundan böyle Derneğin üyeleri olarak bu taahhütlerin yerine getirilmesinin takibi hepimizin görevidir. 

Bu gelişmeler ışığında, Yönetim Kurulumuz aldığı karar gereği 19 Ocak 2013 tarihinde yapılacak 37. Genel Kurul’da aday olmayacaktır. Görev dönemimizde bize destek olan değerli meslektaşlarımıza teşekkür ediyor, görevimizi devralacak tüm arkadaşlarımıza gelecek dönem için başarılar diliyoruz."

ADAY OLMAYACAĞINI AÇIKLAYAN İSİMLER

Ruhi Engin Özmen
Bahattin Karakuş
Şerafettin Aras
Tevfik Fikret Kutan
Zahit Sağlık
Ahmet Musul
Erdal Eren
Fevzi Çakmak
Edip Bakımcı
Mustafa Yılmaz
Necmi Çobanoğlu
Şahap Çak
Tamer Türker
Ali Şükrü Okur
Necdet Yazıcı
Tahir Aydoğan

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim