• BIST 9079.97
  • Altın 2307.372
  • Dolar 32.3157
  • Euro 35.0355
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 17 °C

Rus modacı Yudashkin, Palmarina Bodrum’da ilk mağazasını açtı

Rus modacı Yudashkin, Palmarina Bodrum’da ilk mağazasını açtı
Palmali Grup tarafından yeniden inşa edilerek Türkiye'nin ilk mega yat projesi olarak hayata geçirilen Palmarina Bodrum’da dünya markaları art arda açılıyor.

105 mağazalık yenilenen açık AVM’si, eğlence adası, restaurantları ve gece klübü, benzersiz etkinlikleri ile bölgenin sosyo-kültürel nabzını tutan Palmarina Bodrum’da; dünyanın en değerli markalarını dizayn eden tasarımcılar art arda mağazalarını açıyor. Dünyaca ünlü Rus modacı Valentin Yudashkin aralarında Litvanya’nın Ankara Büyükelçisi Kestutis Kudzmanas’ın da bulunduğu seçkin konukların katılımıyla gerçekleşen bir kokteylle Türkiye’deki ilk mağazasını Palmarina Bodrum Old City bölümünde açtı.
 
Canlı renkleri tercih eden, çarpıcı, iddialı fakat zarif çizgileriyle öne çıkan Rus modacı Valentin Yudashkin; tasarımlarını, Türkiye’deki ilk mağazasını Palmarina Bodrum’da açarak ziyaretçilerin beğenisine sunuyor.
 
Uluslararası arenada Rusların modern yüzünün simgesi olarak tanınan Yudashkin; post-modern tasarımları günlük hayata geçirebilmesi, taşınabilen ama aynı zamanda teatral şıklıkta eserler üretmesi ile biliniyor.
 
Tasarımları; Paris (The Musée de la Mode et du Textile); Los Angeles (The California Museum of Fashion), New York’ta (The Metropolitan Museum ) ve Moskova’da (The State Historical Museum) müzelerde sergilenen Yudashkin; Rusya’nın dahi modacıları arasında gösteriliyor. Yudashkin 2010’da Rusya Federasyonu Silahlı Kuvvetleri için 85 farklı dizaynda üniforma da tasarlamıştı.

yudashkin-ic2.jpg

http://www.ulastirma.com.tr

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim