• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 19 °C

Rusya, Kazakistan ve BDT Grubu toplandı

Rusya, Kazakistan ve BDT Grubu toplandı
Rusya, Kazakistan ve BDT Çalışma Grubu Samsun-Novorossiysk Ro-Ro Hattını ve bölgedeki diğer gelişmeleri görüşmek üzere bir araya geldi.

Rusya, Kazakistan ve BDT ülkeleri Çalışma Grubu Mart ayı toplantısını 19.03.2014 tarihinde gerçekleştirdi.
 
Gündemleri Ukrayna’da yaşanan gelişmeler ve Geçiş Belgeleri Dağıtım Esasları toplantısına iletilecek Çalışma Grubu görüşlerinin oluşturulması olan toplantıda, özellikle Ukrayna’da yaşanan mevcut gelişmeler ışığında alternatif güzergâhlar üzerine fikir alışverişinde bulunularak, yol haritaları belirlendi.
 
Çalışma Grubuna ayrıca mevcut Samsun ve Novorossiysk limanları arasında faaliyet gösteren Paradise Cruise & Ferry şirketinin Türkiye genel acentası olan TC Lojistik temsilcileri Necati Ali Efeoğlu ve Yıldıray Atsak konuk olarak katıldı.

Hattan beklentiler aktarıldı
 
UND üyeleri söz konusu hattan beklentilerini, limanda yaşanacak sorunları ve ilgili Rus gümrüğünde olası beklemelerin ihracata ve taşımalara oluşabilecek olumsuz yönde etkileri hususundaki tespitleri şirket temsilcilerine direkt aktardı. Söz konusu tespitlerin ilgili Rus Makamlarına Rus gemi şirketi tarafından en kısa sürede aktarılacağı hususunda TC Lojistik tarafından bilgi verildi.
 
Çalışma Grubu Başkanı Serkan Başbilen (SUPET) ve Başkan Yardımcısı Nilşah Alptekin (Yardımcılar) idaresinde gerçekleştirilen toplantıya Mehmet Küçükzeyrek(Nalçacılar), Salim Hallaçoğlu(Salim), Oğuzhan Özben(Greeneks), Ufuk Cengizoğlu(Asil), Emre Ersoy(Çağlar Transport), İbrahim Yetkin(Transçağ), Orhan İşçi(Hasanoğulları), Sevim Soylu(UNO), Doğan Saygılı(ATC/M&M), UND İcra Kurulu Üyesi Alpdoğan Kahraman katılım sağladı.

www.ulasimonline.com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim