• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 22 °C

Sabancı: Güvenli uçuş için tercih 'Pegasus'

Sabancı: Güvenli uçuş için tercih 'Pegasus'
Pegasus Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı, 'Güvenli uçuş isteyen yolcular, Pegasus'u tercih ediyor' dedi.

Ali Sabancı: 'Güvenli Uçuş İsteyen Yolcular Pegasus'u Tercih Ediyor'

Pegasus Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı, 'Güvenli uçuş isteyen yolcular, Pegasus'u tercih ediyor' dedi.


Ali Sabancı, dünyanın en büyük ikinci turizm fuarı olarak bilinen Londra'daki Dünya Turizm Fuarı'nın üçüncü gününde "Havacılık" konulu panelde, Pegasus Havayolları'nın kuruluşundan bu güne kadar geçen süreci ve Türkiye'de havacılık sektöründe yaşanan sıkıntıları değerlendirdi.

Son 5 yıldır havacılık sektöründe olduğunu ifade eden Sabancı, ucuz ve güvenli uçuş isteyen yolcuların, Pegasus Hava Yolları'nı tercih ettiğini ifade etti. Pegasus Hava Yolları'nda, dinamizm, enerji ve ticari şans olduğunu da kaydeden Sabancı, Pegasus olarak yaptıkları hiçbir şeyin yeni olmadığını belirtti.

Türkiye'nin gelişmekte olan bir ülke olduğunu, bunun da fırsata dönüştüğünü sözlerine ekleyen Sabancı, Türkiye'nin ekonomik olarak da büyük bir gelişme kaydettiğini söyledi. Türkiye'de nüfus ortalamasının 29 olduğunu da ifade eden Ali Sabancı, bu yaş grubunda bulunan kişilerin para kazanmaya yeni başlayan ve zamanı çok değerli olan bir grup içinde olduklarına dikkat çekti.

DHA, PEGASUS'UN ÖZEL KONUĞU OLDU

Pegasus Havayolları, WTM fuarının ardından bir tanıtım gecesi düzenlendi.Yeni destinasyonların tanıtıldığı gecenin özel konukları arasında yer alan DHA Muhabiri Alpaslan Düven, ünlü işadamı Pegasus Havayollar Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı ile havacılık sektörünün sorunları, Türkiye ekonomisi ve gazetecilik mesleği hakkında sohbet etti.

Londra'nın ünlü Regent Street üzerindeki lüks bir restoranda geçtiğimiz akşam gerçekleştirilen geceye, Pegasus Havayolları Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı, Türkiye'nin Londra Büyükelçisi Ünal Çeviköz ve eşi Emel Çeviköz, Başkonsolos Ahmet Demirok ve eşi Arzu Demirok, Türk-İngiliz Gazeteciler Birliği Başkanı Alpaslan Düven, Türk-İngiliz Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Dr Harvey Marshall,Red-Mint Yönetim Kurulu Bakanı Ceyda Pekenç'in yanı sıra Türk ve İngiliz gazeteciler katıldı.

YENİ DESTİNASYONLARA SEFERLER BAŞLADI

Gecede bir sunum yapan Pegasus Genel Müdürü Sertaç Haybat, havayolları hakkında bilgi verdi. Haybat, 2010 yılında Beyrut, Marsilya, Milan, Paris, Roma, Sofya, St Etienne, Stokholm ve Tiblis seferlerinin başladığı ifade etti.

Haybat'ın yaptığı sunumun ardından yemeğe geçildi.Pegasus Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı, Londra Büyükelçisi Üna Çeviköz ile TİGB Başkanı Alpaslan Düven yemek boyunca sohbet etti.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim