• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 20 °C

Sabiha Gökçen'e bir ödül daha geldi

Sabiha Gökçen'e bir ödül daha geldi
Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı; geçen yıl yolcu sayısını bir önceki 2009 yılına oranla yüzde 75’lik artış oranıyla kapatarak, 10 milyon ve üzerinde yolcu kapasiteli havalimanları arasında birinci oldu.

YOLCU TRAFİĞİNİ EN FAZLA ARTIRAN HAVALİMANI: SABİHA GÖKÇEN HAVALİMANI

SABİHA GÖKÇEN’E BİR ÖDÜL DAHA

İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı dünyanın en büyük havacılık haber ve analiz sitesi  anna.aero tarafından; kapasitesi 10 milyon ve üzerinde olan havalimanları arasında, 2010 yılı verilerine göre Avrupa’da yolcu trafiğini en fazla artıran havalimanı (Fastest Growing Airport) seçildi.

2009’da anna.aero tarafından kapasitesi 5-10 milyon arasında değişen havalimanları arasında Avrupa’da yolcu trafiğini en fazla artıran havalimanı seçilen Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı; geçen yıl yolcu sayısını bir önceki 2009 yılına oranla yüzde 75’lik artış oranıyla kapatarak, 10 milyon ve üzerinde yolcu kapasiteli havalimanları arasında birinci oldu.

Üst üste iki yıl aynı ödüle layık görülmenin başarılarını tescillendirdiğini belirten İSG CEO’su Gökhan Buğday, “Routes ve anna.aero’dan birbiri ardına gelen ödüller bizi gururlandırmanın yanı sıra, geçen yıl da aldığımız iki ödülün bu yıl da tekrar bize layık görülmesi kısa dönemde ne kadar doğru adımlar attığımızın bir tescili olarak ayrı bir önem arz ediyor. Havacılık sektörünün nabzını tutan anna.aero gibi bir otorite tarafından bu ödüle layık görülmek son derece mutluluk verici. Yolcu kapasitelerine göre 10 milyon ve üzerindeki havalimanları arasında 2010 yılında yüzde 75’lik artış oranıyla Avrupa’da yolcu trafiğini en fazla artıran havalimanı seçildik. Aldığımız bu ödüller 2011 yılında da hedeflerimize ulaşmamız için bizleri motive ediyor’’ diye konuştu.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim