• BIST 9079.97
  • Altın 2322.83
  • Dolar 32.3249
  • Euro 34.8612
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C

Sabiha Gökçen'e otobüs seferleri başlıyor

Sabiha Gökçen'e otobüs seferleri başlıyor
Sultanbeyli Belediyesi toplu ulaşımda önemli bir adım daha atmaya hazırlanıyor...

Sultanbeyli Belediyesi toplu ulaşımda önemli bir adım daha atmaya hazırlanıyor...

İETT yetkilileriyle varılan mutabakatla, Sultanbeyli'den Sabiha Gökçen Havaalanı'na direkt seferlerin yapılacağı 18 H hattı yakında seferlerine başlayacak. Vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda hizmete girecek olan yeni hat ile havaalanına ulaşım çok daha rahat olacak. 

Son dönemde her alanda hızlı bir gelişim sürecine giren Sultanbeyli'de, Belediye ve İETT yetkilileri vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda toplu taşımada hayati adımlar atmaya devam ediyorlar. 
 
Bu doğrultuda, geçtiğimiz günlerde yeni hatlar, güzergâhlar ve otobüs durakları hizmete girmiş ve vatandaşların büyük takdirini toplamıştı. 
 
İnsan odaklı hizmet politikası sürdüren Başkan Hüseyin Keskin ve ekibi, yine vatandaşlardan gelen istekler doğrultusunda Sabiha Gökçen Havaalanı'na yeni bir hattın açılması için İETT yetkilileri ile temasa geçerek bu eksikliğin giderilmesi için protokole vardılar. 
Yapılan protokol ile Turgut Reis Mahallesi'nden hareket edecek 18 H hattının 12 Aralık tarihinden itibaren hizmete konulması kararlaştırıldı. 
 
18 H Hattının Güzergahı… 
 
Sultanbeyli halkının Sabiha Gökçen Havaalanı'na daha rahat ulaşımını sağlayacak 18 H hattından hareket edecek otobüsler, Hasanpaşa Mahallesi'nden kalkacak. Fatih Bulvarı, Turgut Reis ve Mecidiye Mahallesi'nden devam edecek otobüsler Viaport Alışveriş Merkezi ve Harmandere güzergâhını takip ederek havaalanına ulaşacak. 
 
Gelişen Sultanbeyli 
 
Sultanbeyli halkının zamandan ve ekonomiden tasarruf etmesinin yanı sıra, daha rahat ve konforlu seyahat edebilmesi için çalışmalarını aralıksız sürdüren Sultanbeyli Belediyesi, hizmete girecek olan 18-H Sabiha Gökçen Havaalanı hattının yanı sıra geçtiğimiz aylarda da Üsküdar ve Kadıköy için, 18 Ü ve 18 K numaralı hatları ilçeye kazandırmıştı.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim