• BIST 9548.09
  • Altın 2493.433
  • Dolar 32.508
  • Euro 34.5694
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 20 °C

Safir ve Prestij Deluxe göz kamaştırdı

Safir ve Prestij Deluxe göz kamaştırdı
Temsa, Ticari Araçlar Üst Yapı Elemanları ve Yan Sanayi Fuarı'na Yetkili Satıcısı Antoto ile sergilediği Safir ve Prestij Super Deluxe araçlarıyla katıldı.

SAFİR VE PRESTİJ GÖZ KAMAŞTIRDI

Temsa, Ticari Araçlar Üst Yapı Elemanları ve Yan Sanayi Fuarı'na Yetkili Satıcısı Antoto ile sergilediği Safir ve Prestij Super Deluxe araçlarıyla katıldı.

Temsa, Türkiye’de ilk kez Antalya’da düzenlenen Ticari Araçlar Üst Yapı Elemanları ve Yan Sanayi Fuarı “Auto Trans 2010”a Yetkili Satıcısı Antoto ile sergilediği 2 Safir ve 1 Prestij Super Deluxe marka aracıyla katıldı. Türk ticari araç sektörünün buluştuğu “Autotrans 2010”da binlerce ziyaretçinin beğenisine sunulan Safir ve Prestij Super Deluxe büyük ilgi gördü.

Temsa, yolcu taşımacılığının iki virtüözü olan Safir ve Prestij modelleriyle müşterilerine sunduğu konfor, kalite ve düşük işletim maliyetlerini, 18 ticari araç markası ve 24 yan sanayi firmasının katılım gösterdiği “Autotans 2010”da sergiledi.

Düzenlenen kokteyle katılan Turizm firmalarının yetkilileri Temsa Safir ve Prestij Super Deluxe araçlarının kendileri için son derece önemli bir çözüm ortağı olduğu görüşünde birleşti. 17 Ekim'e kadar süren fuarda Temsa standı birçok katılımcı tarafından ziyaret edildi.

Yolcu Taşımacılığının İki Dev Modeli: Safir ve Prestij Super Deluxe

Temsa, şehirlerarası yolcu taşımacılığı sektörünün beklentilerini Safir model otobüsleri ile karşılamaya devam ederken, sağladığı ekonomik yakıt tüketimi, güçlü motoru, çevreci kimliği, yüksek yolcu kapasitesi ve yeni şık tasarımı ile göz doldurmaya devam ediyor.

Temsa’nın kısa mesafeli yolcu taşımacılığı konusundaki en iddialı aracı Prestij Super Deluxe ise kullanıcılarına sunduğu düşük yakıt tüketimi ve doğa dostu özellikleriyle beklentilere en üst düzeyde yanıt veriyor.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim