• BIST 9079.97
  • Altın 2320.484
  • Dolar 32.3655
  • Euro 34.9623
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 14 °C

Safir VIP, 4 yılda 150 bin euro kazandıracak

Safir VIP, 4 yılda 150 bin euro kazandıracak
Türkiye’nin önde gelen otomotiv şirketlerinden Temsa, yeni otobüsü Safir VIP’i, Sabancı Center’da düzenlediği lansman toplantısıyla basın mensuplarına tanıttı.

Kendi markasıyla otobüs ve midibüs segmentlerinde üretim ve ihracat yapan, Türkiye’nin önde gelen otomotiv şirketlerinden Temsa, yeni otobüsü Safir VIP’i, Sabancı Center’da düzenlediği lansman toplantısıyla basın mensuplarına tanıttı. Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı, Sabancı Holding Sanayi Grubu Başkanı Mehmet Pekarun ve Temsa Genel Müdürü Dinçer Çelik katılımıyla gerçekleşen lansman kapsamında, 40 adet Temsa Safir VIP otobüsün, Kamil Koç Genel Müdürü Kemal Erdoğan’a teslimi de gerçekleştirildi.

Üstün performansına karşılık, düşük işletme gideri ve yakıt tüketimiyle dikkat çeken Safir VIP, aynı zamanda +4 koltuk kapasitesiyle müşterisine 4 yılda ekstra 150 bin Euro civarında ek ciro sağlıyor. Flat floor özelliğiyle rahat ve ferah bir iç mekana sahip olan araç; ergonomik VIP koltuklarıyla da maksimum konfor vadediyor. Safir VIP; sınırsız internet erişimi, kişiye özel dijital yayınları ve LCD ekranlarıyla, yolculuk sırasında eğlenmek ve dinlenmek isteyenlere de birçok seçenek sunuyor. Orijinal üretim olduğu için 2. el değerinin yüksek olması da, Safir VIP’nin öne çıkan özellikleri arasında.

Temsa-Safir-VIP-otobüs lansmanı Güler Sabancı-Kemal Erdoğan“TEMSA, OTOBÜS VE MİDİBÜS SEGMENTİNDE LİDERLİĞE KOŞUYOR”
Lansmanda yaptığı konuşmada, Sabancı Topluluğu’nun en köklü şirketleri arasında yer alan Temsa’nın, Safir VIP ile yeni bir yolculuğa atıldığını belirten Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı, “Müşterisinin ihtiyaçlarına odaklanarak inovatif ve hızlı çözümler geliştiren Temsa, son 2 yılı çok başarılı geçirdi, pazar payını arttırdı. Türk mühendislerin, tasarımcıların emeğiyle ortaya çıkacak yeni ürünler de yolda. Sadece yurt içinde değil, 64 ülkeye ihracat yaparak yurt dışındaki başarısıyla da bizleri gururlandıran Temsa, otobüs ve midibüs segmentinde liderliğe koşuyor” dedi.

Lansman kapsamında, Safir VIP ile ilgili teknik bilgilerin yanı sıra, şehir içi ve şehirlerarası otobüs sektörüne dair güncel verileri de içeren bir sunum gerçekleştiren Temsa Genel Müdürü Dinçer Çelik ise, Safir VIP ile 2+1 segmentine konfor ve kalite getirdiklerini belirtti. Safir VIP’nin kazanç anlamında da avantaj sağladığına dikkat çeken Çelik, “2+1 segmenti, Temsa’nın getirdiği ayrıcalık ile daha fazla büyüyecek. Otobüsçüler Safir araca yatırım yaparken daha fazla kazanç elde etmenin mutluluğunu yaşayacak. Temsa, müşterilerinin beklentilerini, taleplerini en iyi dinleyen ve hayata geçiren kurumların başında geliyor” dedi.

Lansman sonunda 40 adet Safir VIP marka otobüsün anahtarını Temsa Genel Müdürü Dinçer Çelik’ten teslim alan Kamil Koç Genel Müdürü Kemal Erdoğan da, konuşmasında filoya katılan yeni Temsa’larla birlikte Kamil Koç filosunda Temsa Markalı araç sayısının 210’a ulaştığına vurgu yaparak; “Kâmil Koç verimlilik odaklı bir firma. Bu nedenle etkin ve verimli büyümek ana prensibimiz. Son yıllarda istikrarlı bir şekilde büyüyoruz. Ülkemizde Karayolu Yolcu Taşımacılığı sektörü her yıl yaklaşık yüzde 4 oranında büyürken Kamil Koç’un yıllık büyüme ortalaması yaklaşık yüzde 20. Bu anlamada Türkiye ortalamasının çok üzerinde bir büyüme oranın son yıllarda istikralı bir şekilde sürdürüyoruz. Yapılan her yeni otobüs yatırımı toplam büyümemize de önemli oranda katkı yapıyor. 2014 yılında 800 araçlık bir filo ile yolcularımızın hizmetinde olduk, 2015 yılında ise filo olarak yüzde 25 büyüyerek 1000 araçlık bir filo büyüklüğüne ulaşmayı hedefliyoruz” dedi.

Temsa-Safir-VIP-otobüs lansmani Dinçer Çelik-Güler Sabancı-Kemal Erdoğan...Temsa-Safir-VIP-otobüs lansmani Güler SabancıTemsa-Safir-VIP-otobüs lansmani Dinçer Çelik

www.ulastirma.com.tr

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim