• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 19 °C

Sağanak yağış E-5'i göle dönderdi

Sağanak yağış E-5'i göle dönderdi
İstanbul'da bugün beklenen yağış bu kez Anadolu Yakası'ndan başladı. AKOM yağıştan önce 14:00-18:00 saatlerine dikkat çekerek uyarı yaptı. D-100 karayolunun Kadıköy Kozyatağı mevkiinde yol çift yönlü olarak göle döndü. Ataşehir'de de sürücüler zor anlar y

E-5 GÖLE DÖNDÜ

İstanbul Anadolu yakasında aniden başlayan yağmur D-100 karayolunu göle çevirdi. D-100 karayolunun Kadıköy Kozyatağı mevkiinde çift yönlü olarak yol suyla doldu. Sel nedeniyle sürücüler zor anlar yaşarken trafik de aksadı

ATAŞEHİR'DE MAHSUR KALDILAR

İstanbul’da etkili olan sağanak yağış nedeniyle Ataşehir TEM bağlantı yolundaki alt geçit göle döndü, 3 araç suya gömüldü. Mahsur kalan araç sürücüleri görevliler tarafından kurtarıldı.
Anadolu yakasında öğlen saatlerinde etkili olan sağanak yağış TEM otoyolu ve   D-100 Karayolu’nda sürücülere zor anlar yaşattı. Ataşehir Barbaros Mahallesi Barbaros Caddesi üzerinde bulunan TEM bağlantı yolu alt geçidi yağış nedeniyle göle döndü, 3 araç suya gömüldü. Mahsur kalan sürücüler araçlarının üstüne çıkıp yardım beklemeye başladı. İhbar üzerine olay yerine gelen belediye görevlileri ve itfaiye ekipleri harekete geçti. Kadın sürücüler belediye görevlisi erkek sürücü ise itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Öte yandan D-100 Karayolu Tuzcuoğlu Alt Geçidi’nde araçlarını yol kenarına park edip yağmurun bitmesini bekledi. Alt geçitte uzun kuyruk oluştu.

İstanbul'da beklenen yağışla ilgili Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM) uyarıda bulundu. Yapılan uyarıda, "Sabah saatlerinden itibaren İstanbul' un kuzeybatı (Terkos, Çatalca) kesimlerinde etkili olan yağışlı havanın öğleden sonra 14:00-18:00 saatleri arasında Sarıyer, Beykoz, Sultangazi, Eyüp, Şişli ve Gaziosmanpaşa ilçelerimiz başta olmak üzere il genelinde gök gürültülü sağanak şeklinde etkili olması bekleniyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi İtfaiye, İSKİ, Park Bahçeler, Atık Yönetimi Müdürlü ekipleri 3.150 personel, 1.221 araç görev muhtemel su baskınlarına karşı hazır bekletiliyor" denildi.

METEOROLOJİ'DEN  BATI KARADENİZ İÇİN  'KUVVETLİ YAĞIŞ' UYARISI
Meteoroloji Genel Müdürlüğü,  yapılan son değerlendirmelere göre; bugün akşam 19.00'a kadar Batı Karadeniz'de (Bolu, Düzce, Zonguldak, Bartın ve Kastamonu) yerel olarak kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiğini açıkladı.

http://www.ulastirma.com.tr/

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim