• BIST 9079.97
  • Altın 2323.82
  • Dolar 32.3831
  • Euro 34.8459
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 13 °C

Sahil Güvenlik Komutanlığı'ndan mobil uygulama

Sahil Güvenlik Komutanlığı'ndan mobil uygulama
Denizde ulusal ve uluslararası hukuku etkin kılmak, can ve mal emniyetini sağlamak gibi zorlu görevleri başarıyla yürüten Sahil Güvenlik Komutanlığı, hizmet ağına şimdi de mobil uygulamasını kattı.

Android cihazlar için geliştirilen uygulama, Google Play’den indiriliyor ve ihtiyaç halinde, telefon ya da tabletin GPS ve internet bağlantısı üzerinden Sahil Güvenlik Komutanlığı’na konum bilgisi ve acil durum çağrısını iletiyor.

Sahil Gvenlik Komutanlığı internet sitesinden veya Google Play’den İngilizce ve Türkçe indirme seçenekleri bulunan uygulamaya, denizde yardıma gereksinimi olanların konum bilgilerini koordinatları ile görebiliyor.

Alo 158 Sahil Güvenlik Komutanlığı Acil Yardım Hattına doğrudan ulaşabiliyor veya aynı ekranda bulunan mail butonu ile konum bilgilerini Sahil Güvenlik Harekat ve Arama Kurtarma Merkezine iletebiliyor.

Bu kanallarla daha kısa sürede yardıma ulaşmayı sağlayan uygulama aynı zamanda vatandaşlarımızın Sahil Güvenlik Komutanlığını daha yakından tanıyabilmesi için görsel içeriklere, yürürlükteki Mevzuatlara/Kanunlara ve yayınlara ulaşmayı da mümkün kılıyor.

Uygulamanın “İletişim Bilgileri” kısmında ise, en yakın Sahil Güvenlik Komutanlığı unsurunun iletişim bilgilerine ulaşılabiliyor.

Programa Android işletim sistemi ile çalışan tüm mobil cihazlardan Google PlayStore veya www.sgk.tsk.tr resmi internet sitesinden ulaşılıp kolayca yüklenebiliyor.
 
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sg.tcsg Türkçe
 
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sg.tcsgen İngilizce

http://www.ulastirma.com.tr

Etiketler: , ,
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim