• BIST 9645.02
  • Altın 2416.205
  • Dolar 32.5833
  • Euro 34.8133
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 25 °C

Sahillerde bayram bereketi yaşanıyor

Sahillerde bayram bereketi yaşanıyor
Muğla'nın Bodrum, Fethiye ve Marmaris ilçeleri ile Akyaka beldesinde Ramazan Bayramı'nın ilk gününde sahillerde yoğunluk yaşanıyor.

Sahillerde bayram bereketi yaşanıyor

Muğla'nın Bodrum, Fethiye ve Marmaris ilçeleri ile Akyaka beldesinde Ramazan Bayramı'nın ilk gününde sahillerde yoğunluk yaşanıyor.

Hava sıcaklığının ortalama 32 derece olarak ölçüldüğü Bodrum, Marmaris, Fethiye ve Akyaka'da tatil yapan yabancı turistler ve vatandaşlar, güneşli havayı fırsat bilerek denize girdi. Bazı tatilciler de sahillerdeki kafeteryalarda vakit geçirdi. İşletme sahipleri, bayramın ikinci günüyle birlikte hareketliliğin daha da artmasını beklediklerini bildirdi. Muğla'nın Fethiye ilçesine bağlı Ölüdeniz beldesinde tatil yapan yerli ve yabancı turistler, güneşli havanın ve denizin keyfini çıkarıyor. Turistlerin bazıları mavi yolculuğa çıkarak, bazıları da yürüyüş yaparak tatilini değerlendiriyor.

Gözde turizm merkezlerinden Bodrum'da da sıcak bir gün yaşanıyor. Sıcak havayı fırsat bilen yabancı turistler denize girip güneşleniyor. Sahillerde özellikle yabancı turistler yoğun olarak gözleniyor, yerli turistlerin yarından itibaren sahilleri dolduracağı tahmin ediliyor. Öte yandan, bayram tatili dolayısıyla tekne turlarında da hareketlilik yaşanıyor. Bodrum'un Halikarnas İskelesi'nden kalkan günübirlik gezi tekneleri, turistlere Bodrum'un koylarını gezdiriyor.

Marmaris'te de sahillerde yoğunluk gözlendi. Yerli ve yabancı turistlerin çoğu denize girip güzel havanın tadını çıkarırken bazı turistler de kent merkezini geziyor. Muğla'nın Akyaka beldesinde tatilini geçiren turistler, sıcak havayı fırsat bilerek denize girerken, sahildeki kafeterya ve restoranlarda da yoğunluk yaşandı. Akyaka'da doğal bir akvaryum görünümündeki Kadın Azmağı Deresi, yerli ve yabancı çok sayıda turistin ilgisini çekiyor.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim