• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 23 °C

Şahin: Bursaray, Mudanya'ya gidecek

Şahin: Bursaray, Mudanya'ya gidecek
CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Necati Şahin, "Mudanya'ya Bursaray'ı getirerek Mudanya'nın çehresini değiştireceğiz" dedi.

CHP Bursa büyükşehir belediye başkan adayı Necati Şahin, Bursa'nın denize açılan kapısı konumundaki Mudanya'nın yıllardır hak ettiği belediyecilik hizmetlerini alamadığını belirterek, Mudanya'nın Bursa'ya gelenlerin karşılanacağı bir 'Saltanat Kapısı' gibi olacağını söyledi.

Mudanya'da Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) teşkilatı bir araya gelen CHP Bursa büyükşehir belediye başkan adayı Necati Şahin, birlik ve beraberlik mesajı verdi. Yerel seçimlerde Bursa ve ilçelerinin kazanılmasında herkesin desteğine ihtiyaç duyduklarını ifade eden Şahin, gencinden yaşlısına herkesin bu seçimlerde daha iyi bir yönetim için birlik ve beraberlik içerisinde olması gerektiğini söyledi. Şahin, "Allah her türlü doğal nimeti Mudanya'ya bahşetmiş. Mudanya, konumu, denizi ve havası ile herkesin yaşamak isteyeceği bir yer. Biz göreve geldiğimizde sahil düzenleme projemizi uygulayarak ve de Bursaray'ı ilçeye getirerek Mudanya'nın çehresinin değiştireceğiz. İşte o zaman Mudanya Bursa'ya gelenlerin karşılanacağı bir 'Saltanat Kapısı' gibi olacak. Mudanya'ya ulaşım planlaması yapılarak, mevcut durumdaki trafik karmaşası ortadan kaldırılacaktır" dedi.

"BURSASPOR'UN RENKLERİ YERLERDE SÜRÜNMEMELİ"

Bursa'nın el yordamı ile yönetildiğini savunan Şahin, bunun en bariz örneklerinden birinin de yollardaki bordürlerdeki boyalar olduğunu ifade etti. Gelişmiş Avrupa ülkelerinde bordürlerin doğal taşlardan yapıldığına işaret eden Şahin, "Bordürler Bursaspor'umuzun yeşil-beyaz renkleri ile boyanıyor. Sürekli kirlenen bordürleri boyamak için ciddi harcamalar yapılıyor. Dünya'nın neresinde böyle bir uygulama var? Bu bir vizyon meselesi, bakış meselesidir. Bursaspor'a bu şekilde destek verilmez. Biz Bursaspor'umuzun renklerinin çamurlanmasına son vereceğiz. Yeşil beyaz renklerin çamurlara gömülmesine gönlümüz elvermiyor. Bursa'mızın ve Bursaspor'umuzun renklerini yerlere boyayarak değil, yeşil alanlarla sağlayacağız. Ağaçlandırma ve park projelerimizle Bursa yeniden 'yeşil Bursa' olacak" dedi.

Türkiye'nin özleminin şeffaf bir yönetim olduğunu kaydeden Şahin, Cumhuriyet Halk Partisi'nin bu seçimlerden alnının akı ile çıkacağını kaydetti. Birbirinden iddialı projelerle Bursa'ya şehircilikte çağ atlatacaklarını söyleyen Şahin, "Adaylık müracaatımda 2 bin 500 sayfalık 5 klasör dolu belge ve doküman ile projelerimizi takdim ettik. O dosyalarda Bursa'yı ayağa kaldıracak projelerimiz tek tek yazıyor. En kısa zaman da yapacağımız projelerin müjdesini sizlerle paylaşacağız" diye konuştu.

Büyükşehir Belediye Başkanımızın şehrin her tarafına kendi posterlerini asmasını eleştiren Şahin, "Biz geldiğimizde halkımız fotoğraflarımızı değil, projelerimizi ve yaptığımız icraatları görecektir" dedi.

www.ulasimonline.com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim