• BIST 8978.78
  • Altın 2299.339
  • Dolar 32.3241
  • Euro 35.0678
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 20 °C

Sampa Otomotiv ile Anadolu Bilişim işbirliği

Sampa Otomotiv ile Anadolu Bilişim işbirliği
Sampa Otomotiv, kurumsal kaynak planlama iş süreçlerini Anadolu Bilişim çözümüyle SAP ERP altyapısına taşıyacak.

Türkiye’de bilişim hizmetlerinin öncüsü olma vizyonuyla müşterilerinin ihtiyaçlarına uygun çözümler geliştiren Anadolu Bilişim, otomotiv sektöründe fark yaratacak yeni iş birliğini duyurdu. Ağır vasıta, çekici ve dorseler için yedek parça sağlayan Samsun merkezli SAMPA Otomotiv, iş süreçlerini geleceğe taşıyacak teknolojiyi Anadolu Bilişim ile iki fazlı olarak hayata geçirmeye hazırlanıyor. Anadolu Bilişim’in SAMPA Otomotiv için geliştireceği çözüm SAP altyapısı üzerinde çalışıyor.

İki fazlı olarak yapılacak

Anadolu Bilişim tarafından gerçekleştirilecek proje, SAMPA Otomotiv’ın üç şirketi için iki fazlı olarak yapılacak. SAP altyapısında hayata geçirilecek projeyle birlikte SAMPA Otomotiv’in Samsun ve İstanbul’daki iki ofisinde Anadolu Bilişim’in sağladığı çözüm kullanılmaya başlanacak. Projenin ilk fazı 1 Ocak 2015’te canlı kullanıma geçecek şekilde planlandı. İlk fazda mali muhasebe, müşteri ilişkileri yönetimi, maliyet muhasebesi, saha takip, malzeme yönetimi, satış dağıtım, üretim yönetimi, insan kaynakları, iş zekası ve raporlama, portal, depo yönetimi ve proje yönetimi modülleri devreye alınacak.

Projenin ikinci fazındaysa; bakım ve onarım, kalite kontrol, proje yönetimi, insan kaynakları performans yönetimi, doküman yönetimi, talep planlama, bütçe yönetimi ve ürün yaşam döngüsü modülleri devreye alınacak.

Her gün düzenli sevkiyatlarla ve dünya çapındaki dağıtım ağıyla her noktaya ürün ulaştıran SAMPA Otomotiv, 130 farklı ülkeye ihracat yapıyor ve Türkiye ekonomisinin dış ticaret gücüne destek veriyor. 68 bin metrekarelik çalışma alanı, 52 bin metrekarelik entegre üretim alanı ve 780 çalışanıyla yılda 120 bin ton mamul satışı gerçekleştiren SAMPA Otomotiv, 30 bin çeşit ürün yelpazesiyle sektörde faaliyet gösteriyor. Eğitimi gelişimin temeli olarak gören firma, küçük ama etkili değişikliklerle büyük farklar yaratma vizyonuyla çalışanlarına çeşitli konularda sürekli eğitimler sunuyor. Verimliliğin devamlılığını sağlayan bu sistem, her birimde ayda iki kez, toplamda da çalışma saatinin %4’ünün eğitime ayrılmasıyla gerçekleşiyor.

Anadolu Bilişim İcradan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Bülent Gönç, konu hakkında şunları söyledi: “Anadolu Bilişim olarak, Türkiye’de bilişim hizmetlerinin öncüsü olmak için sürekli olarak müşterilerimizin ihtiyaçlarına uygun çözümler geliştiriyoruz. Çözümlerimiz tüm iş ortaklarımızın başarılarını artırıp onları sektördeki rakiplerinden farklılaştırmaya odaklanıyor. Önümüzdeki yıllarda şirketlerin fark yaratabilmesi için kurumsal kaynak planlama çözümlerini hızla benimsemesi gerekiyor. Anadolu Bilişim’de uyguladığımız çözümler tüm bu gelişmeleri göz önünde bulundurarak şirketleri bilişim teknolojileriyle geleceğe taşıyan kârlılık ve rekabetçilik avantajı sunuyor. Anadolu Grubu’nun deneyimiyle sunduğu hizmetleri tercih eden Sampa Otomotiv’le uzun vadeli ve iki fazlı kurumsal kaynak planlama çözümümüzü hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu vesileyle, işini geleceğe taşımak isteyen tüm kurumları Anadolu bilişim çözümlerini kullanmaya davet ediyoruz.”

www.ulasimonline.com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim