• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 27 °C

Samsun 2. Dragon Bot Yarışları başlıyor

Samsun 2. Dragon Bot Yarışları başlıyor
Samsun'da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında 12 Mayıs pazar günü “2. Dragon Bot Yarışları” düzenlenecek.

 

Samsun'da 12 Mayıs'ta gerçekleştirilecek "Samsun 2. Dragon Bot Yarışları"na, 50'nin üzerinde takımın katılması bekleniyor. Yarışmalar öncesi botlarla şehir turu yapıldı.
 
Dragon Cup Turkey projesi genel koordinatörü Volkan Altunpala, geçen yıl Samsun'da gerçekleştirilen Dragon Bot Yarışları'nı geleneksel hale getirmeye çalıştıklarını söyledi.
 
Bu yıl ikincisi düzenlenecek organizasyonu Samsun'a kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını anlatan Altunpala, yarışların 12 Mayıs'ta gerçekleştirileceğini belirtti.
 
8-9 Haziran'da da Dragon Cup Turkey'in Samsun etabını düzenleyeceklerini vurgulayan Altunpala, "İlk organizasyonda dereceye giren arkadaşlarımız, 8-9 Haziran'da bizim kurumlara özel yapacağımız Dragon Cup'ta, ücretsiz, bizim misafirimiz olarak yarışacaklar ve uluslararası bir yarışmada yine Samsun'da kendilerini göstermiş olacaklar" dedi.
 
"Samsun 2. Dragon Bot Yarışları" için antrenmanlara bugün başlayacaklarını vurgulayan Altunpala, antrenmanların 12 Mayıs sabahına kadar devam edeceğini ifade etti.
 
Bu yıl yarışların 8 tekneyle yapılacağını anlatan Altunpala, 10 kürekçi 1 davulcudan oluşan takımlar oluşturduklarını, 50'nin üzerinde takımın yarışacağını anlattı.
 
Açıklama sonrası araca bağlı olan tekneler, şehrin işlek caddelerinde gezdirilerek Samsunlu vatandaşlara tanıtıldı. Şehir turu ile vatandaşlar, Dragon Bot Yarışları’na davet edildi.
 
www.UlasımOnline.com
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim