• BIST 9123.21
  • Altın 2323.393
  • Dolar 32.3527
  • Euro 34.951
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 20 °C

Samsun'a ilk charter sefer THY'den

Samsun'a ilk charter sefer THY'den
Geçen sene Kasım ayında Türk Hava Yolları’nın(THY) önderliğinde Samsun Büyükşehir Belediyesi, Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı, acente ve otelciler ile Birleşik Arap Emirlikleri’ne yapılan tanıtım çalışmaları olumlu sonuçlandı.

Türk Hava Yolları Samsun Müdürü Muhammet Ali Akoğlan ve THY Abu Dabi ekibinin yoğun çalışmaları sonucu bölgenin önemli operatörlerinden Omeir Turizm Samsun’a Nisan ayının ilk haftası 2 adet uçuş gerçekleştirecek.

Konu hakkında açıklama yapan Türk Hava Yolları Samsun Müdürü Muhammet Ali Akoğlan “Geçen sene Büyükşehir Belediyemiz, Orta Karadeniz Kalkınma Ajansımız ve şehirdeki diğer turizm aktörleri ile yapmış olduğumuz Abu Dabi çalışması ilk meyvesini verdi. Birleşik Arap Emirlikleri’nin en büyük acentelerinden biri olan Omeir Turizm ile yapmış olduğumuz görüşmeler sonunda Samsun’a 2 adet 150 şer kişilik THY uçağı ile ilk misafirlerini getiriyor. Gelen konukların memnuniyet derecesine göre Samsun’u Birleşik Arap Emirlikleri’nde bölgenin 2. ve yeni destinasyonu olarak satışa başlayacaklar. Samsun için bu ilk olacak charter seferi ilimizin turizm anlamındaki kaderini değiştireceğine inanıyorum ” dedi.

Bu hafta şehri görmek için gelen heyete Samsun’un turizm alanları gösterildi ve yetkililerle görüştürüldü. Türk Hava Yolları Samsun Müdürü Muhammet Ali Akoğlan eşliğindeki tanıtım gezisine Karadeniz Otelciler Birliği KATİD Başkanı Murat Toktaş, TÜRSAB BYK Başkanı Temel Uzlu eşlik etti. Acentenin izlenimlerini anlatan KATİD Başkanı Murat Toktaş, “Sahip olduğumuz turizm alanlarını yetkililerle paylaştık. Özellikle müşteri profilleri için önemli olan bakir doğa ve hareketli alışveriş alanlarımız ilgilerini çekti. Merkez dışında kalan turizm alanlarındaki restoran, kafe, wc, oturma alanları gibi eksiklerin giderilmesi gelecek olan misafirlerin ihtiyaçlarını görmesi ve memnuniyetlerinin artması anlamında önemli olduğunu belirttiler. Biz de tespit edilen eksiklikleri yetkililerle paylaşacağımızı belirttik” diye konuştu.

TÜRSAB BYK Başkanı Temel Uzlu da, “Geçen sen ilk kez bütün turizm aktörlerinin birlikte çalıştığı ve devamında takip ettiği organizasyonun olumlu sonuçlandığını görüyoruz. Başta Türk Hava Yolları Samsun Müdürü Muhammet Ali Akoğlan olmak üzere emeği geçenlere teşekkür etmek istiyorum. İnşallah turizm gelirinde ciddi pay alan bir il haline geleceğiz” açıklamasını yaptı.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim