• BIST 9079.97
  • Altın 2323.673
  • Dolar 32.366
  • Euro 34.9506
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 13 °C

Samsung Facebook fan sayfası rekor kırdı

Samsung Facebook fan sayfası rekor kırdı
Dijital iletişim platformlarını ve sosyal medyayı en iyi kullanan şirketler arasında yer alan Samsung Türkiye’nin Facebook fan sayısı 1 milyon kişiye ulaştı.

2010 yılının Ağustos ayında kurulan Samsung Türkiye fan sayfası, dünya çapındaki Samsung fan sayfaları arasında da en büyük 4. sayfa olarak dikkat çekiyor.

Samsung Türkiye Facebook fan sayfası, geçtiğimiz günlerde 1 milyon takipçi sayısını aşarken, Ekim ayında ulaştığı 220 bin kişilik konuşulma sayısı ile de, üretilen içeriklere takipçileri tarafından en çok ilgi gösterilen markalar arasında da önemli bir başarıya imza attı.
 
Samsung Electronics Türkiye’nin Dijital Pazarlama ekibinden Tayfun Söğütlü; “Samsung Türkiye olarak, uzun bir süredir sürdürdüğümüz sosyal medya yönetiminde gerek Türkiye’de gerekse de dünyada önemli başarılara imza atıyoruz. Ulaştığımız 1 milyon takipçinin yanında, Sosyal Medya Müşteri İlişkileri Yönetimi’nde tüm dünyadaki tüketici elektroniği Facebok sayfaları arasında 3., Samsung’a ait Facebook sayfaları arasında da 1. durumdayız. Yürütmekte olduğumuz müşteri yönetimi programı ile, tek yönlü iletişim sürdüren değil, takipçilerini dinleyen, soru ve görüşlerine anında yanıt verebilen bir yapıya sahibiz. Bunun yanında, bugüne kadar gerçekleştirdiğimiz sosyal medya tabanlı ve entegreli 50’in üzerinde pazarlama aktivitesiyle, Facebook sayfamızdaki takipçilerimize en üst seviyede memnuniyet yaşatmaya çalışıyoruz. Elde ettiğimiz bu başarının arkasında; saha aktivitesi, dijital medya ve geleneksel pazarlama yöntemlerinin birbirleriyle entegre olduğu bir pazarlama stratejisi belirlemiş olmamız yatıyor” dedi.
 
Facebook.com/SamsungTurkiye
 
Samsung Türkiye Facebook Fan Sayfası’na ait bilgiler:
 
1 milyonu aşan takipçi
50’in üzerinde digital kampanya entegrasyonu
Türkiye’de ilk Facebook üzerinden cep telefonu satışı ( Galaxy S II – 2011)
Müşteri yönetiminde Samsung sayfaları arasında liderlik, dünyada 3.lük
Dünyanın 4. Büyük Samsung fan sayfası
Global ürün lansmanı canlı yayınları
Dünyanın Facebook’da en hızlı müşteri memnuniyeti sağlayan 4. şirketi
 
Samsung Türkiye fan sitesi ayrıca elektronik alanında faaliyet gösteren firmalar arasında Facebook üzerinden takipçilerinin iletmiş olduğu sorulara ve taleplere en hızlı geri dönüş yapan sıralamasında da 4. sırada yer alıyor. Sıralamaya göre Samsung, ortalama 213 dakika içerisinde müşterilerinin talep ve sorularına karşılık veriyor. Samsung Türkiye aynı zamanda, dünya üzerindeki bütün Samsung ofislerini ise geride bırakarak, sıralamada 1 numarada yer alıyor.
 
www.UlasimOnline.Com
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim