• BIST 9079.97
  • Altın 2323.551
  • Dolar 32.3392
  • Euro 34.9657
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 13 °C

Samsung şimdi Gear ile genişliyor

Samsung şimdi Gear ile genişliyor
Samsung Electronics Samsung GALAXY deneyimini günlük yaşama daha da entegre edecek olan GALAXY Gear’ı tanıttı.

Samsung Electronics Samsung GALAXY deneyimini günlük yaşama daha da entegre edecek olan GALAXY Gear’ı tanıttı. Samsung GALAXY Gear akıllı cihaz bağlantısını, son teknolojiyi ve şık bir tasarımı tek bir premium aksesuarda bir araya getiriyor.

Samsung Electronics BT ve Mobil Departmanı CEO’su ve Başkanı JK Shin, “Samsung’un akıllı cihaz yeniliklerinde süregelen liderliği, günlük hayatlarını daha kolay ve daha eğlenceli yaşamak isteyen tüketicilerimizi dinleme vizyonumuzun bir göstergesi. Samsung GALAXY Gear, akıllı cihaz teknolojisini tüketicilerin hayatına daha da entegre bir hale getirerek tüketicilere avantajlar sağlarken mobil cihaz dünyası ile moda dünyası arasındaki uçurumu kapatarak gerçekten giyilebilir bir teknoloji yaratıyor. Samsung GALAXY Gear, kullanıcıları sürekli olarak akıllı cihazlarını kontrol etme gereksiniminden kurtararak aynı zamanda sürekli bağlantı halinde kalmalarını sağlıyor. Kullanıcıların nasıl, neden, ne zaman ve nerede bağlantı kuracaklarını tercih etmelerine olanak sağlayarak bizim ‘akıllı özgürlük’ adını verdiğimiz şeyi sağlıyor” dedi.

Yeni mobil iletişim özgürlüklerini  yaşayın

Samsung GALAXY Gear kullanıcıların hem anı yaşamalarını hem de Samsung GALAXY cihazlarıyla kolayca bağlantı halinde kalmalarını sağlarken kullanıcıları çağrılar, metin mesajları, e-postalar ve uyarılar gibi gelen mesajlar hakkında da bilgilendiriyor.

Samsung GALAXY Gear aynı zamanda bu mesajların önizlemesini görüntüleyerek kullanıcılara bu mesajları kabul ya da göz ardı etme olanağı da sunuyor. Gelen bir mesaj için kısaca göz atmaktan daha fazlası gerekiyorsa, kullanıcıların tek yapması gereken Samsung GALAXY cihazlarını almaları ve Smart Relay (Akıllı Aktarım) özelliği sayesinde tüm içeriği anında ekrana getirmeleri.

Ses ile kullanım

Samsung GALAXY Gear’da bulunan dahili hoparlör kullanıcıların doğrudan ahizesiz telefon görüşmeleri yapabilmelerini ve günlük işlerini aksatmadan mobil iletişim bağlantılarını sürdürebilmelerini sağlıyor. Örneğin, elleri alışveriş torbaları ile dolu olarak süpermarketten çıkan bir kullanıcı, ekrana dokunmadan Galaxy GEAR’a konuşarak çağrı yapma seçeneğine sahip. S Voice özelliği sayesinde ise kullanıcılar Galaxy GEAR’da taslak mesajlar hazırlarken, yeni takvim girişleri oluşturabilir, alarmlarını ayarlayabilir ve hava durumunukontrol edebilirler.

Günlük yaşamınızı bileğinizden kaydedin

Akıllı cihaz kontrolleri sağlamasının yanı sıra, Samsung Galaxy GEAR kullanıcıların yaşamın anlamlı anlarını kolayca yakalamalarına yardımcı olacak çeşitli özellikler sunmaktadır. 1.9 Megapiksellik bir kameraya sahip olan Samsung GALAXY Gear Memographer (Hatıra Kamerası) özelliği sayesinde, hareket halinde olan kullanıcılar günlük yaşantılarındaki önemli olayların hızlı ve görsel kayıtlarını oluşturmak için fotoğraf ve video kaydederek bunları sosyal ağlarda paylaşabiliyorlar. Hızlı kayıt konseptini daha da geliştiren Voice Memo (Sesli Hatıra) özelliği ise kullanıcıların önemli düşünceleri ya da konuşmaları saatlerinden yakalamalarına ve bu sesli kayıtları Samsung GALAXY cihazlarında metin olarak kaydetmelerine olanak sağlıyor.

Galaxy Gear ile kontrol sizde

Yeni güvenlik geliştirmesi Auto Lock (Otomatik Kilit) özelliği sayesinde Galaxy GEAR akıllı telefondan 1,5 metre uzaklaştığında akıllı telefonun ekranını kilitleyerek yabancı kişilerin telefona erişimini engeller. Yine aynı özellik birbirlerini tamamlayan cihazlar birbirlerine yaklaştığında akıllı telefon ekranının kilidini açarak telefonun yeniden kullanılması sağlar. Find My Device (Cihazımı Bul) özelliği ise telefonun kaybolması durumunda ışıklarını yakıp söndürme ve titreşim yolu ile uyarı vererek kullanıcıların akıllı cihazlarının nerede olduğunu bulmalarına yardımcı olur. Samsung GALAXY Gear kullanıcıların akıllı telefonlarına erişebilecekleri bir yerde olmadıklarında bile şarkılara göz atmalarına, şarkıları çalmalarına ve duraklatmalarına yardımcı olarak Samsung GALAXY cihazlarında çalınan müziği kolayca kontrol edebilmelerine olanak sağlıyor. Son olarak, GALAXY Gear gelişmiş, sensör teknolojisi sayesinde, fiziksel etkinlikleri izleyen bir Pedometer (Adımölçer) olarak da çalışıyor. Bu özellik yakılan kalori, atılan adım ve kat edilen mesafe gibi önemli kişisel verileri kullanıcılar için sistematik ve otomatik olarak takip etmeye yardımcı oluyor.

Hem kol saati hem de ikonik moda aksesuarı

Abartısız bir şıklığa sahip olan Samsung GALAXY Gear rafine tasarımı ve kaliteli kaplaması ile lüks bir mücevher görüntüsü yaratıyor. Yuvarlak ve akıcı bir biçimle bileğinizi saran Samsung GALAXY Gear, kol saati görevi görmesinin yanında kullanıcılara saatlerinin ön yüzünü kişiselleştirme fırsatı veren 10 farklı ara yüze de sahip. Samsung Apps aracılığı ile daha fazla uygulamada  indirilebilir.

Samsung GALAXY Gear Jet Siyah, Kahve Grisi, Vahşi Turuncu, Yulaf Beji, Gül Sarısı ve Limon Yeşili renklerinde satışa sunulacak. 

glaxygear1.jpgglaxygear2.jpg

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim