• BIST 9548.09
  • Altın 2486.498
  • Dolar 32.52
  • Euro 34.4936
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 17 °C

San Francisco-Washington uçuşunda sürpriz

San Francisco-Washington uçuşunda sürpriz
ABD’de 14 haftalık ikiz bebekleriyle uçağa binen çift oğullarının huysuzluk yapma ihtimaline karşı yolculardan sıra dışı bir yöntemle özür diledi. Çiftin jesti internette binlerce kişi tarafından paylaşıldı.

Amerika’da San Francisco şehrinden Washington’a gitmek üzere uçağa binen Christina Diaz ile Michael Rubinstein çifti 14 haftalık ikiz bebeklerinin ağlayarak diğer yolcuları rahatsız edebileceği ihtimalini göz önüne alarak yolculara sıra dışı bir jest yaptı.

 
Uçak havalanmadan içi şeker dolu paketleri yolculara dağıtan çift hediye torbalarına bir de oğullarının ağzından yazılmış esprili bir özür notu ekledi.
 
Şeker paketlerini şaşkınlıkla kabul eden yolcular torbanın içindeki mesajı okuyunca daha da keyiflendi.
 
Jasper ve Arrow’un ağzından yazılan notta şunları yazıyordu:
 
“Biz sadece 14 haftalık olan ve ilk kez uçak yolculuğuna çıkan ikiz kardeşleriz. Elimizden geldiğince uslu durmaya çalışacağız. Fakat soğukkanlılığımızı yitirirsek, korkarsak ya da kulaklarımız ağrırsa sizi rahatsız edebiliriz. Bunun için şimdiden özür diliyoruz.
 
Annemiz ve babamız (Biz onlara aramızda süt makinemiz ve bez değiştiricimiz diyoruz) eğer ihtiyacınız olursa size kulak tıkacı dağıtacak.”
 
İngiliz Daily Mail gazetesine konuşan anne Diaz şunları söyledi: “Paketleri dağıtmaya başlayınca herkes beni hostes zannetti. Fakat sonra notu okuyanlar kahkaha atmaya başladı.”
 
Yolculardan Andrew Merrit paketin fotoğrafını sosyal paylaşım sitelerinde yayınlayınca çiftin jestini binlerce kişi paylaştı.
 
www.UlasimOnline.Com
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim