• BIST 9548.09
  • Altın 2492.432
  • Dolar 32.494
  • Euro 34.5189
  • İstanbul 24 °C
  • Ankara 23 °C

Sander Sinot’un çift yönlü süperyatı, Symmetry

Sander Sinot’un çift yönlü süperyatı, Symmetry
Symmetry konsept süperyatı, her iki yöne de seyir yapabilen bir süperyat. Çift yönlü olan tasarım, bu özelliği sayesinde geniş yaşam alanlarına sahip.

Hollandalı Sinot Exclusive Yacht Design’ın yeni tasarımının ismi ‘Symmetry’. Simetrik gövde ve kıç yapısına sahip olan Symmetry konsept süperyatı, her iki yöne de seyir yapabilen bir süperyat. Yatvitrini’nin haberine göre çift yönlü olan tasarım, bu özelliği sayesinde geniş yaşam alanlarına sahip. İç ve dış sınırları, yine bu özelliği yok sayılabilir şekilde tasarlanmış. 

Symmetry’nin etkileyici tekne sahibi güvertesi, yatak odasından açılan özel açık hava salonu ve sonsuz yüzme havuzuna sahip. ‘Plaj güvertesi’ olarak betimlenen güvertede ise, yüzer oturma ve güneşlenme alanı ile deniz suyu havuzu bulunuyor. Bu bölüm demirdeyken bulunulan yerde, yattan denize doğru uzanarak kullanılır hale geliyor.

Altı kat güvertesinde spa, çiçek bahçesi, bir çok yemek ve bar bölümü bulunuyor. Tiyatro salonu ve oyun odası ise, çocuklar için özel olarak alt güvertede konumlanıyor.  Süperyatta 33 feet servis botları ve 46 feet’lik bir gezi teknesi bulunuyor. Bunlara ek olarak 6 kişilik bir personel servis botu da mevcut. 

34 kişilik misafir konaklama kapasitesi sunan Symmetry, her birinin özel oturma odası ve balkonu bulunan 12 adet kamaraya sahip. Tekne sahibi kamarasında ise özel spa bölümü, ofis, kütüphane ve skylounge bulunuyor.

Çelik gövdeyle tasarlanan çift yönlü süperyat konsepti Symmetry, elektrikli Azipod itiş sistemine sahip. 590 feet’lik süperyat konseptinin ilk tanıtımı ise, geçtiğimiz ay gerçekleşen Monaco Yat Fuarı’nda yapıldı. 

symmetry.jpg

symmetry1.jpg

symmetry2.jpg

symmetry3.jpg

symmetry4.jpg

Deniz Haber Ajansı

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim