• BIST 9126.46
  • Altın 2324.175
  • Dolar 32.3577
  • Euro 35.0008
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 20 °C

Sanex Express ile kargo ertesi gün Rusya'da

Sanex Express ile kargo ertesi gün Rusya'da
Rusya ya Gidecek Paketler Saat 18.00'e Kadar Sanex Express’e Verildiğinde Teslimat Ertesi Gün Yapılıyor. Sanex Express Zamanında Teslimatı Garanti Ediyor.

Sanex Express Cargo Uluslararası Taşımacılık Her Şey Dahil Kapı Teslim Gümrükleme Konularında Sizlere Profesyonel Çözümler Sunar. 
 
Sanex Express Kargoları Rusya'nın Her Yerine En Kısa Zamanda Ulaşıtırıyor. Kargoların Tüm Gümrükleme işlemlerini de Sanex Express Yapıyor. Takip Sistemi İle Müşteri Kargonun Saat Kaçta Kime Teslim Edildiği Bilgisini Müşteri Hizmetlerin’den(+90 212 474 65 65) Pbx Nolu Telefon'dan Öğrenebiliyor.
 
Sanex Express Her Gün düzeli Olarak Rusya-Azerbaycan-Ukrayna,Ortadoğu,Türk Cumhuriyetlerine Yaptığımız Direk Uçuşlarla Dünya Üzerinde 200'ü Aşkın Noktaya Kargolarınızı Tam Bir Güven Ve Kalite İle Belirttiğiniz Adrese Zamanında Teslim Ediyoruz Sanex Express Geleceğin Dünyasında Yerinizi Almanız İçin Hizmet Veriyor. Tüm Dünya'ya Taşınan Numune Ve Dökümanlara Ek Olarak, İHRACAT Amaçlı Kargolarınızı FORWARDER Olarak Hizmet Vermektedir.
 
Hizmet Noktaları :

Azerbaycan, Beyaz Rusya, Bulgaristan, Çek Cumhuriyeti, Ermenistan, Gürcistan, İran, Kazakistan, Kırgızistan, Moldova, Polanya, Romanya, Rusya, Tataristan, Türkmenistan,Ukrayna
 
Hava Kargo Taşımacılığında Kargo Otomosyon Sistemi Sayesinde Sizinle Alıcınız ,Acenteler Ve Havayolları Arasında Mükemmel İletişim Kurulur. Böylece Dogru Bilgileri Dogru Yerlere Anında Aktarılır. Sanex Express Sizin Her Türlü İhtiyacınızı Karşılayacak Hizmetler Sunuyor.Kara Yada Havayoluyla Sağlayarak Gümrüğe Tabi Olmayan Önemli Gönderilerinizi Sanex Express İle Hızı, Kalitesi Ve Güvencesi İle Alıcısına Ulaştırabilirsiniz Tekstil Ürünleri,Çiçek,Deri,Yedek Parça Makina Aksamı,Ve Degerli Eşya, İthalatını Yaptıgınız Mal Ne Olursa Olsun ,Siz Sadece Gönderinizi Sanex Expresse Teslim Edin Ve Teslim Alın.Gerisini Sanex Expresse Bırakınız.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim