• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C

Sanmar Denizcilik M/T Torsten'i teslim etti

Sanmar Denizcilik M/T Torsten'i teslim etti
Sanmar Tersanesi, Schramm Group için inşa ettiği M/T Torsten adlı römorkörü teslim etti. Oldukça geniş bir güverte alanına sahip olan Torsten, açık deniz destek römorkörü olarak görev alacak.

Tuzla'da bulunan Sanmar Tersanesi, Schramm Group için inşa ettiği M/T Torsten adlı römorkörü teslim etti. Oldukça geniş bir güverte alanına sahip olan Torsten, açık deniz destek römorkörü olarak görev alacak.

Uzun yıllardır ürettiği römorkörler ile bir dünya markası haline gelen Sanmar, bu kez diğer seri üretimlerden farklı olarak özel tasarlanmış bir römorkör inşa etti. Özel isteklerin ön plana çıktığı Torsten, Sanmar'ın bu tip üretimlerde ne kadar yeniliklere açık ve güçlü tasarımlara imza atabileceğinin bir örneği olarak gösteriliyor. Tüm donanımı Tuzla'da bulunan Sanmar Tersanesi'nde tamamlanan Torsten için Germanischer Lloyd ile iş birliği yapılarak 10 ay gibi kısa bir sürede tamamlandığı belirtildi.

Schramm Group'un CEO'su Hans Helmut Schramm, konuyla ilgili bir açıklama yaparak, Sanmar Tersanesi ile çalışmaktan büyük gurur duyduğunu ve şirketindeki bu gelişmeyi heyecanla izlediğini dile getirdi. NavConsult ekibinin kesinlikle çok iyi bir işe imza attığını belirten Schramm, "Torsten kesinlikle beklentilerimizin çok üzerinde bir römorkör. Uzun yıllar başarıyla hizmet vereceğine hiç kuşkum yok." dedi.

M/T Torsten'in 31 metre uzunluğunda olduğu ifade edilirken, 12 metre genişliğe sahip olduğu belirtildi. Römorkör, 40 ton çekiş gücüne sahip. Torsten, Schramm Group'un şirketi olan Hans Schramm&Sohn Schleppschifffahrt filosuna dahil edilecek. Römorkör, Almanya'da kablolama gemisi Nostag 10 için eskort ve destek gemisi olarak kullanılacak.

Deniz Haber Ajansı-Ahmet ÖZDÜZGÜN

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim