• BIST 9441.89
  • Altın 2500.822
  • Dolar 32.5968
  • Euro 34.7549
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C

Saras Lojistik’ten dev işbirliği anlaşması

Saras Lojistik’ten dev işbirliği anlaşması
Global bir marka olma hedefindeki Saras Lojistik, bu alanda girişimlerini sürdürüyor. Saras, Avrupa’nın en büyük lojistik gruplarından birisi olan Allgeier ile işbirliği anlaşması imzaladı.

 

Uzun bir süredir devam eden görüşmeler anlaşmayla sonuçlandı ve her iki grup da birbirlerinin olanaklarından yararlanarak, hem Avrupa’da,hem de asya pazarlarında daha etkin rol oynamayı hedefliyorlar.
 
Yapılan anlaşma ile Saras Lojistik, Allgaier’in Almanya, Polonya, ve Benelüx ülkelerindeki depolama ve lojistik imkanlarından yararlanacak. Allgaier Grup da, Saras Lojistik’in doğu pazarlarındaki etkin konumundan yararlanacak. Orta Asya’dan Ortadoğu’ya, Rusya’dan Batı Avrupa’ya kadar olan geniş bir coğrafyada lojistik potansiyelin arttırılması, alternatif taşıma modlarının devreye sokularak, hizmet alının genişletilmesi sağlanacak.
 
İki grup arasında yapılan işbirliğinin hizmet verilen pazarlara olumlu yansıyacağını söyleyen Saras Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Turgay Aras, “Pazarın potansiyeline ve geleceğin gerekliliğine göre başka işbirliği anlaşmaları da yapabiliriz. Bizim hedefimiz, lojistiğin bütün modlarında faaliyet göstermek ve bu alanda yatırımlar yapmaktır” dedi.
 
Turgay Aras, yapılan işbirliğinin yeni bir sinerji yaratacağını ve hizmet kalitesini arttıracağını vurgulayarak, “İki firmanın potansiyelinin ve deneyimlerinin birleşmesi, hizmet verilen bölgelerde yeni potansiyel yaratacaktır. Hizmet kalitesi ve çeşitliliği de artacaktır. Bu işbirliği ile lojistik süreçlerde tekstil ve otomotiv lojistiği başta olmak üzere, her alanda birbirimizden yararlanacağız. Hızlı büyüme stratejisine sahip olan Saras Lojistik, global marka olmak amacıyla bu alanda işbirliklerini de yatırımlarını da sürdürecektir” diye konuştu.
 
Allgaier Gruppe CEO’su Hannes Brade ise “Algaier Gruppe olarak dünyanın bir çok yerine farklı modlarda taşıma hizmeti veriyoruz. Bugünün gerçeklerine göre,  dünyanın değişik bölgelerinde işbirliğini zorunlu kılıyor. Çünkü yapılan işbirlikleri iş potansiyelini ve kalitesini yükseltiyor. Saras Lojistik Türkiye’nin önemli firmalarından birisi. Gerek Avrupa’daki taşıma gücünü, gerekse Asya’daki gücünü biliyoruz. Karşılıklı hedeflerimiz uyuştuğu için böyle bir işbirliği anlaşması imzaladık. Güçlerimizi birleştirerek, daha başarılı olacağımıza inanıyoruz” diye konuştu.
 
www.UlasimOnline.Com
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim