• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 18 °C

Sarp A.Ş. filoda Thermo King'i tercih etti

Sarp A.Ş. filoda Thermo King'i tercih etti
Eti ürünlerinin ülke çapında dağıtımını gerçekleştiren Sarp A.Ş. filosuna kattığı yeni araçlarının soğutma sistemlerinde Thermo King’i tercih etti.

SARP A.Ş., ARAÇ FİLOSUNDA THERMO KING’i TERCİH ETTİ...

Eti ürünlerinin ülke çapında dağıtımını gerçekleştiren Sarp A.Ş. filosuna kattığı yeni araçlarının soğutma sistemlerinde Thermo King’i tercih etti. Sarp A.Ş.’ye, 30 adet Thermo King SLX 200 ünite teslimatı gerçekleştirildi.

Eti’nin, ülke genelinde tüm ürünlerinin taşımacılık hizmetini gerçekleştiren Sarp A.Ş., filosuna kattığı frigorifik araçlarının soğutma sistemlerinde tercihini Thermo King markasından yana kullandı. Sarp A.Ş.’ye satın aldığı 30 adet SLX 200 ünite düzenlenen törenle teslim edildi.

Eti Grup ile aynı sermayedara (Kanatlı ailesine) ait olan Sarp A.Ş. Eskişehir merkezli olup Türkiye'nin dört bir yanına Eti ürünlerinin taşımacılığını gerçekleştirmektedir. İstanbul'da Matrix Lojistik antreposunda düzenlenen teslimat törenine Sarp A.Ş. ve Eti Grup adına Sarp A.Ş. Genel Müdürü Ünal Şakar, Eti Satış Grup Başkanı ve İcra Kurulu Üyesi Cüneyt Volkan, Eti Gıda Lojistik Müdürü Halil Gürkan Arıkan, Eti Pazarlama Satış ve Planlama Sistem Geliştirme Müdürü  Süleyman Tekincan, Eti Pazarlama Satış Lojistik Operasyonlar Müdürü Haluk Camcı, Sarp A.Ş. Mali ve İdari İşler Müdürü İbrahim Curaoğlu, Sarp A.Ş. Lojistik ve Akaryakıt Müdürü  Ruhi Erdoğan, Eti Gıda Lojistik Uygulama ve Müşteri Operasyonları Yöneticisi Barış Yenmez ile Doğuş Otomotiv Thermo King Satış ve Satış Sonrası Hizmetler Müdürü Adnan Yücel ve Thermo King Satış Yöneticisi Çağlar Bircan katıldı.

Teslimat töreninde konuşma yapan Sarp A.Ş Genel Müdürü Ünal Şakar, filolarında bulunan 300’e yakın araçla Eti ürünlerinin dağıtımını gerçekleştirdiklerini belirterek “Gıda sektöründe en önemli kriter sağlıklı ve hijyenik bir ortamda taşımacılık yapmaktır. Ürünlerin üretim aşamasından son kullanıcıya ulaşıncaya kadar geçen tüm süreçte tazeliğini koruması gerekmektedir. Bu konuda en önemli unsur araçlarımızın üzerinde bulunan soğutma sistemlerinin güvenilirliğidir.

Ürünlerimizin üretim aşamasından itibaren, aynı verimli koşullarda taşımacılığını yapacağımıza inandığımız Thermo King Soğutma Sistemleri markası ile işbirliği içinde olmaktan memnuniyet duyuyoruz. Sarp A.Ş. olarak, Eti’den edindiğimiz gıda nakliyesi tecrübesini farklı markalara da yansıtmak istiyoruz. Bu konuda Doğuş Otomotiv güvencesinde olan Thermo King markası ilerleyen zamanlarda da referans ürünümüz olacaktır.” açıklamasında bulundu.

Doğuş Otomotiv Thermo King Satış ve Satış Sonrası Hizmetler Müdürü Adnan Yücel ise, Thermo King’in sadece bir marka değil adeta soğutma sistemlerinin adı olduğunu belirterek “Gıda sektörü taşımacılığında müşterilerimizin ihtiyacı olan tüm gereklilikleri karşılamayı amaçlıyoruz. Sarp ve dolayısı Eti ile gerçekleştirdiğimiz bu işbirliği satış sonrası hizmetlerle de devam edecektir. Thermo King markası olarak gıda sektörünün güvenilir bir çözüm ortağı olmak hedefimizdir” dedi.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim