• BIST 9809.78
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 28 °C

Sarp A.Ş.’ye 30 adet Volvo çekici teslimatı

Sarp A.Ş.’ye 30 adet Volvo çekici teslimatı
Volvo Kamyon, 2011 yılı içerisindeki yüksek adetli teslimatlarına bir yenisini daha ekledi. Gıda firması Eti'nin taşımacılığını yürüten Sarp A.Ş.’ye 30 adet Volvo FH 420, 4x2 çekici teslimatı gerçekleşti.

SARP A.Ş., ETİ ÜRÜNLERİNİ VOLVO KAMYON İLE TAŞIYACAK

Volvo Kamyon, 2011 yılı içerisindeki yüksek adetli teslimatlarına bir yenisini daha ekledi. Gıda firması Eti'nin taşımacılığını yürüten Sarp A.Ş.’ye 30 adet Volvo FH 420, 4x2 çekici teslimatı gerçekleşti.

Eti Grup ile aynı sermayedara ait olan Sarp A.Ş. Eskişehir merkezli olup, Türkiye'nin dört bir yanına Eti ürünlerinin taşımacılığını gerçekleştirmektedir. Halihazırda 300 civarında aracı bulunan firma, filosunu Volvo Kamyon’dan aldığı 30 adet FH 420 4x2 çekici ile güçlendirdi.

İstanbul'da Matrix Lojistik Antreposu’nda düzenlenen teslimat törenine Sarp A.Ş. ve Eti Grup adına Sarp A.Ş. Genel Müdürü Ünal Şakar, Eti Satış Grup Başkanı ve İcra Kurulu Üyesi Cüneyt Volkan , Eti Gıda Lojistik Müdürü Halil Gürkan Arıkan, Eti Pazarlama Satış ve Planlama Sistem Geliştirme Müdürü  Süleyman Tekincan, Eti Pazarlama Satış Lojistik Operasyonlar Müdürü Haluk Camcı, Sarp A.Ş. Mali ve İdari İşler Müdürü İbrahim Curaoğlu, Sarp A.Ş. Lojistik ve Akaryakıt Müdürü  Ruhi Erdoğan, Eti Gıda Lojistik Uygulama ve Müşteri Operasyonları Yöneticisi Barış Yenmez ile Volvo Group Genel Müdürü Martin Ericsson, Volvo Kamyon Pazarlama Müdürü Özlem Çopuroğlu, Volvo Kamyon Ankara Bölge Satış Müdürü Emre Kirazcı katıldılar.

Düzenlenen teslimat töreninde Sarp A.Ş. Genel Müdürü Ünal Şakar, titiz bir çalışmanın sonunda Volvo Kamyon’u seçmeye karar verdiklerini belirterek şu açıklamalarda bulundu: “ Firmamız, Eti Şirketler Grubu’nun sahibi olan Kanatlı Ailesi’nin bir firması. Yaklaşık 300'e yakın çekici ve kamyonumuzla tüm Türkiye’ye Eti ürün ve promosyon malzemeleri ile şirketin ihtiyacı olan hammadde taşımacılığını biz gerçekleştiriyoruz. Eti dışında da büyük firmaların taşımalarını uzun süreli olarak gerçekleştirmek, L2 belgesi alarak yurtdışına da mal sevkiyatlarını yapmak hedeflerimiz arasında yer alıyor.”

Volvo Kamyon profesyonelce bir seçim

Firmamızda münferit olarak Volvo bulunuyordu. Profesyonel lojistik firmalarının kıstaslarını göz önüne alarak değerlendirmemizi yaptık. Piyasada var olan alternatiflerle kıyasladığımızda bakım maliyetlerinden yatırım maliyetine, yakıt tüketiminden ikinci el satışlarına kadar pek çok parametreyi bir araya getirerek bir karar verme durumuna geldik ve Volvo Kamyon’da karar kıldık. 30 araç alındı fakat filomuz çok hızlı büyüyor ve muhtemelen Volvo marka araç sayımızı artıracağız.

Volvo’nun sürücü eğitimi hizmeti

Volvo'nun verdiği en önemli hizmetlerden bir tanesi ise sürücü eğitimleri. Satın alma ve yatırım bedelini saymazsanız aracın en önemli maliyeti yakıt maliyetidir. Dolayısıyla Volvo bütün şoförlerimize oldukça kapsamlı sayılabilecek bir eğitim verecek. Bu eğitimin bir defalık değil de her yıl tekrarlanacak olması ise önemli bir diğer husus.

Ericsson: Volvo’dan yüksek verim elde edeceksiniz!
Volvo Group Türkiye Genel Müdürü Martin Ericsson ise konuşmasında Volvo, Sarp ve Eti markalarının bir araya gelmesinden oluşan sinerjiden bahsederek; “ Gözlemlediğim kadarıyla başarı için en önemli unsurlardan biri marka imajı. Volvo, Sarp A.Ş. ve Eti olarak marka imajlarımızı bir potada eritmiş olmaktan gurur duyuyoruz. Bu satışı gerçekleştirdiğimiz için de çok mutluyuz. Eminim ki Sarp A.Ş. bu yeni ürünlerden çok yüksek verim alacak. Özellikle belirtmek isterim ki yakıt ekonomisinde iyi sonuçlar alacaklarına eminiz” şeklinde konuştu.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim