• BIST 9051.52
  • Altın 2297.773
  • Dolar 32.3261
  • Euro 35.0684
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 21 °C

"Satış Sonrası" İstanbul'da başlıyor

"Satış Sonrası" İstanbul'da başlıyor
Otomotiv'de After Market Sektörü 29 Mayıs'ta buluşuyor.


Taşıt Araçları Yan Sanayicileri Derneği (TAYSAD), 29 Mayıs’ta Pendik Green Park Hotel’de düzenlenecek After Market Konferansı’nda, After Market sektöründeki son yenilikleri değerlendirmek üzere sektörün önemli temsilcilerini bir araya getirecek.

Taşıt Araçları Yan Sanayicileri Derneği (TAYSAD) ve Otomotiv Endüstrisi İhracatçıları Birliği’nin (OİB) tarafından ortaklaşa düzenlenen ve Otomotiv Yenileme Pazarı Geliştirme Derneği (OYPG) tarafından desteklenen After Market Konferansı’nda, After Market sektöründeki son yenilikler ve gelişmeler, geniş sayıda katılımcıyla paylaşılacak.

After Market etkinliğinin açılış konuşmalarını OYPG Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Urgancılar, TAYSAD Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mehmet Dudaroğlu ve OIB Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Sabuncu yapacak. IHS/POLK Otomotiv Aftermarket Satış Müdürü Marcus Zahren’in ‘Sektöre ilişkin Genel Global Değerlendirme’ başlığı altında konuşma yapacağı etkinlikte, ‘ Türkiye Otomotiv Aftermarket Değerlendirmesi’, ‘ Avrupa Otomotiv Aftermarket Değerlendirmesi’, ‘Çin Otomotiv Aftermarket Değerlendirmesi’ ve ‘Amerika Otomotiv Aftermarket Değerlendirmesi’ konuları da alanında uzman isimler tarafından paylaşılacak.

Sektörün öncü kurumlarından 300’ü aşkın kişinin katılacağı ve bu yıl 6’ncısı gerçekleşecek olan After Market Konferansı’nda ayrıca ‘ ABD ’de Aftermarket Yapısı ve Network Sistemi’ konulu bir panele yer verilecek. VALEO Türkiye Ülke Direktörü & Orta Doğu Genel Müdürü Burak Akın’ın ‘Satış Sonrasında Trend ve İnovasyon’ ve ‘Satış Sonrasında Yeni Trend ve Zorluklar, Tedarikçiler tarafından İnovatif Çözümler’ başlıklarını içeren sunumlarının takip edilebileceği etkinlikte, TAYSAD & AUTOCARE İşbirliği Anlaşması’nın imza töreni de yapılacak.

 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim