• BIST 9050.24
  • Altın 2295.671
  • Dolar 32.3229
  • Euro 35.1342
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 21 °C

Savarona'da inanılmaz gizli toplantı

Savarona'da inanılmaz gizli toplantı
Savarona'daki fuhuş rezaletinin perde arkası aralandı. Meğer gemideki seks büyük bir operasyonun kılıfıymış.

Savarona'da inanılmaz gizli toplantı

Savarona'daki fuhuş rezaletinin perde arkası aralandı. Meğer gemideki seks büyük bir operasyonun kılıfıymış.

Atatürk'ün yatı Savarona, aslında Kurtlar Vadisi dizisindeki baronlar konseyine benzer bir toplantıya ev sahipliği yapmış.

Dünyanın sayılı zengin işadamları ve diplomatların bulunduğu Savarona'da Rusya ve Kazakistan üzerine planların yapıldığı ortaya çıktı. Başrolde ise İsrail vatandaşı olan milyarder Yahudi Alexander Mashkevitç var.

Savarona'nın baskına uğradığında Rusya'dan Kazakistan'dan, Kırgızistan'dan siyasileri, işadamlarını bir araya getiren beş günlük toplantıya ev sahipliği yaptığı ortaya çıktı.

Dünya ekonomisine yön veren Kazakistan'dan 14 hükümet yetkilisi ve 6 milyarder işadamının bulunduğu baronları rezil eden baskının arkasındaki sır perdesi aralanıyor.

Savarona, hem Kazakistan hem de İsrail vatandaşı olan, Avrasya Yahudi Kongresi'ni kuran, Dünya Yahudi Kongresi üyesi olan, bilinen sermayesi 3 milyar doları aşan Alexander Mashkevitç tarafından beş günlüğüne kiralanmış. 20 davetli için özel olarak hazırlanmış.

FUHUŞ İŞİN EĞLENCE BÖLÜMÜ

Tabi eğlence bölümü de ihmal edilmemiş. Kiralanan kadınlara 3 bin ile 10 bin dolar ödenmiş. Rus, Kazak Yahudi kökenli işadamlarını katıldığı toplantı için her şey düşünülmüş.

ÜÇ ÜLKENİN GİZLİ SERVİS İŞİ

Yeni Şafak yazarı İbrahim Karagül, bugünkü köşesinde gemideki toplantıyla ilgili çok çarpıcı bilgiler aktardı. Baskının üç ülkenin gizli servis işi olduğunu yazan Karagül, gemide neler konuşulduğunu yazdı:

"Katılımcılar Kazakistan'ın yer altı kaynaklarının paylaşmaktan Dışişleri Bakanı'nı ülkenin başına geçirmeye, Kırgızistan'ın geleceğinden Orta Asya-Hazar enerji projelerine kadar bir çok konuyu görüşmüşler. Bunlar dışında gündemlerinde neler vardı, bilmiyoruz. Toplantının, katılımcıların, planların bir ucu ABD'ye diğeri İsrail'e uzanıyor. Donalt Trump'tan İsrail merkezli para akışına kadar."

İSRAİL VE ABD'NİN RUSYA PLANI

Peki üç ülke neden böyle bir operasyona gerek duydu? Enerji havzasının tam ortasında bulunan Kazakistan'ın stratejik önemine dikkat çekerek şu ilginç tespitlerde bulunuyor:

"Rusya, daha çok Yahudi kökenli oligarklara karşı yıllardır sert bir mücadele yürütüyor. Bir çokları ülkeden çıkarıldı, bazılarının malvarlığına el konuldu. Bazıları Avrupa ve Amerika üzerinden Moskova'ya karşı sert bir siyasi mücadele yürütüyor. Bu mücadele ABD ve Avrupa ülkelerinin Rusya ile ilişkilerini de belli oranda belirliyor. Kazakistan, hem kendi kaynaklarının paylaşımı hem de Kazakistan'ın geleceğine ilişkin siyasi boyutu nedeniyle kendi siyasilerini, dışişleri bakanını gözden çıkararak komplonun ortaya çıkarılmasını istedi.

Dünyanın en zengin kaynaklarına sahip ülkelerinden olan Kazakistan, zenginliğin başına bela olacağını çok iyi biliyor. Nursultan Nazarbayev toplantıyı kendine karşı bir komplo olarak algılamış olabilir. Türkiye; Rusya ve Kazakistan'la ilişkilerinden Orta Asya'da siyasi istikrarsızlığa, enerji projelerinde çıkarlarına darbe vurulabileceğine kadar bir çok gerekçeyle operasyonun içinde olmalı. Eğer böyleyse, her üç ülke de toplantıyı ekonomik ve siyasi çıkarına karşı bir tehdit olarak algılamış olabilir. Yine eğer böyleyse o toplantı, üç ülkeyi de tehdit kadar ciddi olmalı."

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim