• BIST 9451.72
  • Altın 2497.486
  • Dolar 32.5868
  • Euro 34.8227
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 20 °C

Savunma Sanayii, TSSK 3. Proje Pazarı’nda buluşuyor

Savunma Sanayii, TSSK 3. Proje Pazarı’nda buluşuyor
Savunma sanayii firmaları, ODTÜ, ODTÜ TEKNOKENT, ASO ve SASAD iş birliği ile Savunma Sanayii Müsteşarlığı himayesinde ve TÜBİTAK Desteği ile düzenlenecek Teknokent Savunma Sanayi Kümelenmesi (TSSK) Proje Pazarı’nda buluşacak.

ODTÜ TEKNOKENT’te ve bölgedeki diğer teknokentlerdeki savunma sanayii firmalarının oluşturduğu Teknokent Savunma Sanayii Kümelenmesi (TSSK) bünyesindeki firmalar, iş geliştirme potansiyellerinin artırılması ve aktif bir iletişim gerçekleştirilmesi amacıyla TSSK 3. Proje Pazarı’nda bir araya gelecek. ODTÜ, ODTÜ TEKNOKENT, Ankara Sanayi Odası (ASO) ve Savunma Sanayi İmalatçılar Derneği (SASAD) tarafından TÜBİTAK Desteği’yle düzenlenen “Proje Pazarı” ile sektörde yer alan firmaların, araştırma merkezlerinin ve akademisyenlerin aralarındaki ilişki ve iletişimin geliştirilmesi ve yaratılacak sinerji ile proje geliştirilmesi, var olan kaynakların etkin kullanılması ve yapılacak ilgili yeni yatırımların doğru planlanması hedefleniyor.

Savunma Sanayi Müsteşarlığı’nın himayesinde düzenlenen TSSK 3. Proje Pazarı kapsamında, firmaların iş geliştirme potansiyellerinin artırılması için daha hızlı ve aktif bir iletişim gerçekleştirmelerine fırsat verecek bir zemin yaratılacak. ODTÜ Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek etkinlik kapsamında, ana yüklenici firmalar hedefleri hakkında bilgilendirme yaparken, alt yüklenici firmalar, araştırma merkezleri ve araştırmacılar ise kabiliyetlerini ortaya koyarak yeni projeler işbirliği zeminini oluşturacak, ODTÜ KKM fuayesinde kurulacak firma stantları ile sunumların sonrasında yüz yüze görüşmelere de olanak sağlanacak.

Etkinlikte, ayrıca, açılış konuşmalarının ardından Teknokent Savunma Sanayii Kümelenmesi (TSSK) ile Ostim Savunma Ve Havacılık Kümelenmesi Derneği (OSSA) arasında işbirliği esaslarına ilişkin çerçeve protokolü imzalanacaktır.

Proje Pazarı kapsamında; ODTÜ ve ODTÜ TEKNOKENT yönetici ve temsilcileri, SSM yetkilileri, ASO temsilcileri, Ankara Kalkınma Ajansı temsilcileri, Ankara’daki yer alan teknokentlerin temsilcileri, TSSK firma temsilcileri, SASAD yönetimi, ana yüklenici firma temsilcileri ve kamu ile özel sektörden üst düzey yöneticiler katılımcı olarak yer alacak.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim