• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 24 °C
  • Ankara 27 °C

Scania, çekici satışlarında rekor kırdı

Scania, çekici satışlarında rekor kırdı
Scania, Eylül ayında gerçekleştirdiği 308 adetlik çekici satışı ile 16 yıllık distribütörlüğü süresince aylık en yüksek çekici satış rekorunu kırdı.

SCANİA ÇEKİCİ SATIŞINDA REKOR KIRDI

Scania, Eylül ayında gerçekleştirdiği 308 adetlik çekici satışı ile 16 yıllık distribütörlüğü süresince aylık en yüksek çekici satış rekorunu kırdı.

Türkiye pazarına girdiği günden bu yana gerçekleştirdiği aylık 308 adetlik en yüksek çekici satışı ile rekor kıran Scania, değişen çekici-kamyon kullanma tercihine en hızlı cevap veren marka oldu.

Lojistik sektörü, son yıllarda karayolu taşımacılığında araç kullanım tercihini çekici-treyler yönünde kullanmaya başladı. TAID verilerine göre 2010 yılı ilk 9 ayında toplam 14 bin 882 adet 16 ton ve üzeri ağır ticari araç satıldı. Bunun 5 bin 856 adedi kamyon, 9 bin 26 adedi ise çekici olarak gerçekleşti. Scania Eylül ayında gerçekleştirdiği 308 adetlik çekici satışı ile 16 yıllık distribütörlüğü süresince aylık en yüksek çekici satış rekorunu kırdı.

Eylül ayı sonunda ithal ağır ticari araç pazarında sahip oldukları yüzde 30 pay ile lider olduklarını ifade eden Doğuş Otomotiv Scania Genel Müdürü Tolga Senyücel “2010 yılı satış hedefimizi bin 300 adet olarak belirlemiştik, ancak ilk 9 ayda gerçekleştirdiğimiz bin 488 adet satış ile bu rakamın üzerine çıktık. EGR sistemli, ilave katkı maddesi gerektirmeyen Scania çekicilerimiz müşterilerimizin büyük beğenisini kazanarak bugünkü satış adetlerimizi pekiştirmektedir. Büyüme nedenlerimizden biri de dünyanın en çok Scania çekici satan ilk on ülkesinden biri olan Türkiye’ye Scania İsveç’in sağladığı ilave araç desteğidir. Nakliyecilerimiz, ilave katkı maddesi gerektirmeyerek kullanım alışkanlıklarını değiştirmeyen, yüksek yakıt ekonomisi sağlayan, konforlu ve güvenli Scania çekicileri büyük beğeni ile karşıladı. Şu anda toplam ağır ticari araç satışlarının yüzde 61’i çekici, yüzde 39’u kamyon olmak üzere satışlar çekici ağırlıklı devam ediyor. Eylül ayında gerçekleştirdiğimiz toplam 308 adetlik çekici satışı ile 16 yıllık distribütörlüğümüz süresince aylık en yüksek çekici satışımızı gerçekleştirdik.” açıklamasında bulundu.

Bu büyümeye paralel olarak pazara sunduğu ekonomik ve dayanıklı araçları, müşteri odaklı hizmet anlayışı ile ihtiyaçları analiz ederek belirleyen Scania gerçekleştirdiği bin 488 adetlik satış ile 16 ton ve üzeri toplam ağır ticari araç pazarında açık farkla 3. sıraya yerleşerek yıllardır başarılı performansını pekiştirdi.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim