• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 16 °C

Scania, İsveç'te "En İyi Sürücü"yü seçti

Scania, İsveç'te "En İyi Sürücü"yü seçti
Scania tarafından düzenlenen ve uluslararası niteliğe sahip olan Genç Avrupalı Tır Sürücüsü 2010 etkinliği sonuçlandı.

SCANİA, 'EN İYİ SÜRÜCÜ'YÜ SEÇTİ

Scania tarafından düzenlenen ve uluslararası niteliğe sahip olan Genç Avrupalı Tır Sürücüsü 2010 etkinliği sonuçlandı.

Lojistik sektörünün bel kemiği olan “sürücülerin” bilinçlendirilmesi amacıyla Scania tarafından İsveç’te düzenlenen Genç Avrupalı Tır Sürücüsü 2010 etkinliği tamamlandı. 18 ülkeden katılan yarışmacılar arasında en yüksek puanı alan Andreas Söderström birincilik kürsüsüne çıkmaya hak kazanırken, ikincilik derecesini Almanya, üçüncülük derecesini ise Avusturya aldı. Yarışmaya İsveç’ten katılan sürücü, Scania tarafından ödül olarak belirlenen 100 bin Euro değerindeki Scania çekicinin de sahibi oldu.

İsveç’in Södertalje şehrindeki Scania Demo Center’da gerçekleştirilen final organizasyonuna, İsveç başta olmak üzere Almanya, İsviçre, Fransa ve İngiltere’nin de aralarında bulunduğu toplam 18 ülkeden yarışmacı katıldı. Büyük jüri önünde yarışan adaylar, kapsamlı bir parkurda sürücülerin manevra ve sürüş yeteneklerini ölçen elemelerde şampiyonluğu elde edebilmek amacıyla çaba gösterirken, ülkemizi Oktay Taş temsil etti.

Birincilik ödülü olan Scania çekicinin anahtarını teslim eden Scania Başkan Yardımcısı Martin Lundstedt “Dünyanın en büyük sürücü yarışması olan Genç Avrupalı Tır Sürücüsü 2010 organizasyonundaki amacımız, çevre ve güvenlik için sürücü faktörünün en önemli varlık olduğunu bir kez daha vurgulamaktır. Bu yıl 10 binin üzerinde katılımcı mükemmel sonuçlar sergilemiş ve sürücünün çalışma ortamına dikkat çekmeye yardımcı olmuştur. 2010 yılı şampiyonunu tebrik ederken, burada öğrendiklerini, çalışma yaşamında da uygulamasını dilerim” diye sözlerine ekledi.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim