• BIST 9077.87
  • Altın 2324.865
  • Dolar 32.3699
  • Euro 34.9644
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 15 °C

Scania, teslimatlarında hız kesmiyor

Scania, teslimatlarında hız kesmiyor
Scania, 2012 yılında da teslimatlarına hız kesmeden devam ediyor. Her-Nak, Ankara Un, Nemli Nakliyat ve Ran Lojistik yeni yılın ilk aylarında filolarını Scania ile güçlendirdi.

Scania, 2012'de de hız kesmiyor

Scania, 2012 yılında da teslimatlarına hız kesmeden devam ediyor. Her-Nak, Ankara Un, Nemli Nakliyat ve Ran Lojistik yeni yılın ilk aylarında filolarını Scania ile güçlendirdi.

Taşımacılık firmaları yeni yılda da filo yatırımlarını sürdürürken, tercihlerini Scania’dan yana kullanıyorlar. Taşımacılık faaliyetlerinde her türlü talebe cevap veren Scania, farklı sektörlerin lojistik hizmetlerinde de ihtiyaçları karşılıyor. Demir-çelik taşımacılığı gerçekleştiren Her-Nak, hafriyat ve madencilik sektöründe hizmet veren Nemli Taşımacılık, gıda sektörüne hitap eden Ankara Un ve taşımacılık sektöründe Ran Lojistik Scania araçlara yaptıkları yatırım ile sektörlerinde büyümeye devam ediyorlar.
 
Her-Nak
 
1994 yılında faaliyetlerine başlayan Eryılmazlar Demir Çelik Group bünyesinde kurulan Her-Nak Demir Çelik, merkezi Kayseri olmak üzere 4 ayrı ildeki şubeleri ile inşaat demiri nakliyesi gerçekleştirmektedir. Filosuna kattığı 6 adet G 420 4x2 HSA çekiciyi satışı gerçekleştiren Sağıroğlu Otomotiv’den teslim alan firma Sahibi Hüseyin Eryılmaz, “Filomuzda 50 adet çekici bulunuyor. Ayrıca şehir içi taşımalarında da daha ufak araçlar kullanıyoruz. Scania Türkiye geneline yayılma planlarımızın yatırım kısmını oluşturuyor.” açıklamasında bulundu.

1.20120411144758.jpg

Nemli Taşımacılık

1985 yılında kooperatif olarak kurulan, 2006 yılında kurumsal bir kimlik kazanarak Nemli A.Ş adı altında maden taşımacılığı gerçekleştiren firma, dünya geneline Eskişehir’in Nemli köyünde çıkartılan magnezit madeninin nakliyesini gerçekleştirmektedir. Maden ocağı dekupajını da gerçekleştiren Nemli A.Ş tarafından Doğuş Otomotiv Bursa Yetkili Satıcısı Koçaslan Otomotiv’den satın alınan 30 adetlik Scania G 420 CB8X4EHZ dekupaj aracın ilk partisini oluşturan 16 adet Nemli tesislerinde teslim edildi. Teslimat törenine Koçaslan Otomotiv Genel Müdürü Yakup Koçaslan ve Satış Müdürü Serkan Yaşa, Nemli A.Ş adına Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Tambova ve firma yetkilileri katıldı. Tambova, en zorlu çalışma koşullarına sahip maden ocağında Scania’nın üstün performansına güvendiklerini belirterek “Bu tür alanlarda iş yaptığınız aracın dayanıklılığı ve performansı önemlidir. Scania ile zoru kolaya çevirebileceğiz” dedi.

2.20120411144818.jpg

Ankara Un

Ankara’nın köklü firmaları arasında yer alan ve tüm Türkiye’ye un dağıtımı gerçekleştiren Ankara Un, Doğuş Otomotiv Yetkili Satıcısı Çalışkan Otomotiv’den satın aldığı 20 adet Scania G 420CA4X2 HSA aracını teslim aldı. Futbol camiasının yakından tanınan ismi Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanı İlhan Cavcav’ın sahibi olduğu Ankara Un’a araçları, Doğuş Otomotiv Scania Bölge Satış Yöneticisi Burak Yener Kılıç ve Çalışkan Otomotiv Satış Müdürü Tayfun Kaya tarafından, Ankara Un Firma Sahibi Murat Cavcav ve Firma Yetkilisi Hayati Güngenci’ye teslim edildi.

Üç ayrı şehirde bulunan fabrikalarında toplam bin 550 ton günlük kapasite ile un üretimini sürdüren Ankara Un, Ürdün, İran,
Irak, B.A.E., Suriye, Nijerya, Libya, Endonezya, Malezya, Tayland, Kore ve Gürcistan’a da ihracat gerçekleştirmektedir.

3.20120411144839.jpg

Ran Lojistik

Kurulmuş olduğu 1985 yılından bu yana, karayolu ithalat ve ihracat sektörüne uluslararası nakliyeci olarak hizmet veren Rantrans özmal araçlarından oluşan filosuna 5 adet G420 LA 4X2 MEB ekledi. Doğuş Otomotiv Yetkili Satıcısı Koçaslan Otomotiv tarafından satışı gerçekleştirilen araçlar Doğuş Otomotiv Gebze Merkez servisinden teslim edildi. Koçaslan Otomotiv Genel Müdürü Yakup Koçaslan tarafından Rantrans temsilcisi İlker Taş’a teslim edilen araçlar yurtdışı taşımalarında kullanılacak. İtalya, Almanya ve İngiltere’ye günlük taşıma hizmeti gerçekleştiren firma, aynı zamanda 4 bin 500 m2 kapalı, bin 500 m2 açık alana sahip tesislerinde antrepo hizmeti de vermektedir.

4.20120411144859.jpg

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim