• BIST 9551.14
  • Altın 2476.543
  • Dolar 32.4947
  • Euro 34.5738
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 25 °C

Seabird, denize inmek için gün sayıyor

Seabird, denize inmek için gün sayıyor
Türkiye’nin suya iniş kalkış yapabilen ilk hava taksi/havayolu şirketi olan Seabird Havayolları, ilk uçağını giydirerek kimliğine kavuştu.

TÜRKİYE’NİN SUYA İNİŞ KALKIŞ YAPABİLEN İLK HAVA TAKSİ/HAVAYOLU  ŞİRKETİ SEABIRD, DENİZE İNMEK İÇİN GÜN SAYIYOR

Türkiye’nin suya iniş kalkış yapabilen ilk hava taksi/havayolu şirketi olan Seabird Havayolları, ilk uçağını giydirerek kimliğine kavuştu.

Ekim ayı başında Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’nden uçuş ön iznini alan Seabird, böylelikle denize inmek için geri sayıma da başlamış oldu.

Türkiye’nin suya iniş kalkış yapabilen ilk  hava taksi/ havayolu şirketi Seabird Havayolları, ilk uçağını giydirdi. İstanbul’u Akdeniz ve Ege kıyıları başta olmak üzere , Türkiye’nin uçulmayan bir çok noktasına bağlayarak bölgesel yolcu taşımacılığı yapacak olan Seabird Havayolları, Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’nden almış olduğu uçuş ön izninin ardından uçuş hazırlıklarına hız verdi.

Akdeniz ve Ege kıyılarının yanı sıra kış turizmine de hizmet vermeyi planlayan Seabird, uçuşlarını Kanada yapımı, havacılık sektöründe güvenliği ve performansıyla kabul görmüş 19 kişilik “De Havilland DHC-6 Twin Otter” uçakları ile gerçekleştirecek.

Şu anda Sabiha Gökçen Hava Limanı’nda bulunan ilk uçağın giydirilme işleminin ardından, son teknik kontrolleri de tamamlandı. Önümüzdeki haftalarda floatlarının takılmasıyla birlikte, Seabird Havayolları artık denize inmek için geri sayıma başlıyor.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim