• BIST 9079.97
  • Altın 2323.863
  • Dolar 32.3631
  • Euro 34.9444
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 13 °C

SeaBird yeni yıla girmeye hazırlanıyor

SeaBird yeni yıla girmeye hazırlanıyor
Kürşad Arusan'ın yaptığı Seabird Havayolları, İstanbul Haliç-İzmir Alaçatı seferleriyle başladığı ve ardından da Bozcaada ve Bodrum'a güzenlediği uçuşlarla devam etmişti. Şirket şimdi de Bursa Gemlik'e uçmanın hazırlıklarını yapıyor.

 

Seabird Havayolları Yönetim Kurulu Başkanı Kürşad Arusan ve kaptan pilotlar, dün Gemlik'te BURULAŞ Genel Müdürü Levent Fidansoy ve Gemlik Belediye Başkanvekili Refik Yılmaz ile birlikte teknik inceleme yaptı.
 
Yapılan teknik inceleme sonrasında SeaBird filosunda bulunan 19 kişilik De Havilland DHC-Twin Otter tipi deniz uçaklarının Gemlik'te Dörtyol mevkiine iniş-kalkışlarında herhangi bir sakınca olmadığı kararına varıldı.
 
Seabird Havayolları'nın isteği doğrultusunda Gemlik Belediyesi'nin girişimleriyle hazırlanan proje için onay alınması bekleniyor. Gemlik limanı ile de yapılacak görüşmeler sonrasında eğer bu onay alınırsa, seferleri yılbaşından itibaren başlanması bekleniyor.
 
İstanbul ile Gemlik arasını 20 dakikaya indirecek olan uçuşların sefer saatleri şimdilik belli değil ancak, uçuş onayının alınmasıyla bu durum netleşecek.
 
Haliç ile Alaçatı arasında kişi başına 200 lira, Haliç ile Bozcaada arasında da kişi başına 147 liraya uçuran şirketin, 20 dakika süreceği hesaplanan Haliç-Gemlik arasındaki fiyatları da henüz belirlenmedi.
 
Öte yandan Haliç-Mogan arasında sefer düzenleyeceği konuşulan SeaBird Havayolları'nın özellikle çevreci ve hayvan severlerden gelen yoğun tepkilere rağmen bu hattın açılması için çalışmalarını sürdürdüğü öğrenildi.
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim