• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 18 °C

Seaburn Quest, Marmaris Limanı'nda

Seaburn Quest, Marmaris Limanı'nda
Bahama bayraklı lüks kruvaziyer ''Seabourn Quest'' Marmaris'e geldi.

Seaburn Quest, Marmaris Limanı'nda

Geminin ilk seferi dolayısıyla yolcular, Marmaris Limanı'nda törenle karşılandı. Halk oyunları gösterisi sunulan ve geleneksel Türk ikramlarında bulunulan yolcular daha sonra ilçenin tarihi ve doğal güzelliklerine sahip yerlerini ziyaret etti. Bazı turistler ise Marmaris Kapalı Çarşısı'na giderek alışveriş yaptı.

Marmaris Liman İşletmeciliğinden yapılan açıklamada, Amerikan ''Seabourn'' kruvaziyer firmasının 32 bin grosstonluk, 198 metre uzunluğundaki Genova'da inşası yeni biten Bahama ''Seabourn Quest'' adlı gemisinin 20 Haziran'da Barcelona'da düzenlenen isim verme töreninin ardından ilk seferine çıktığı belirtildi.

Açıklamada, isim anneliğini 4 Oscar ödüllü ünlü Amerikalı aktris Blythe Danner'ın yaptığı lüks gemide 225 okyanus manzaralı suit ve 22 penthouse suit yer aldığı bilgisi verildi.

Her suite özel personelin hizmet verdiği gemide, geniş ve rahat kabinlerin dışında, misafirlerin güzel vakit geçirebilmesi için büyük spa alanı, spor salonu, havuzlar, yoga ve plates kursları, masaj seansları, butikler, casino, gece kulübü, dünyaca ünlü orkestraların ve sanatçıların yer aldığı gece şovları ve sinema gösterimi için büyük bir salon ve çeşitli su sporları olanakları bulunduğu kaydedildi.

Bu arada, Marmaris'e rutin seferlerini sürdüren Aida Diva da aynı gün limana yanaştı. Aida Diva ile ilçeye yaklaşık 3 bin turist geldi. İki gemiyle gelen yaklaşık 3500 turist, esnafın yüzünü güldürdü.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim