• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 23 °C

'Seadream II' Çeşme Ulusoy Limanı'nda

'Seadream II' Çeşme Ulusoy Limanı'nda
Kanada, ABD ve Meksikalı yolcularıyla Ege turuna çıkan Bahama bandıralı 'Seadream II' adlı lüks kruvazier gemisi 96 yolcusuyla Çeşme Ulusoy Limanı'na yanaştı.

'Seadream II' Çeşme Ulusoy Limanı'nda

Kanada, ABD ve Meksikalı yolcularıyla Ege turuna çıkan Bahama bandıralı 'Seadream II' adlı lüks kruvazier gemisi 96 yolcusuyla Çeşme Ulusoy Limanı'na yanaştı.

Uçakla Atina'ya gelen yolcular, Pire Limanı'ndan haraketle sırasıyla Didim, Bodrum, Kuşadası'nı gezdi. Çeşme'de kalacakları süre içerisinde isteyen yolcular için Ilıca Plajı'na servis konuldu.

Geminin Çeşme liman acenteliğini yapan Maskot Denizcilik Gemi Acentesi sorumlu müdürü Tasvip Subay, yolcuların birinci tercihlerinin Sheraton Çeşme'de SPA merkezini ziyaret etmek olduğunu belirtti.

Bir bölümünün ise Çeşme çarşıda alışverişi tercih ettiğini kaydeden Subay, "Gemi, Çeşme'nin ardından Çanakkale'de bir etkinliğe katıldıktan sonra İstanbul'a geçecek ve Pire limanına geri dönecek. Bu bir deneme seferiydi. Kendilerine sekiz saatlik güzel bir program hazırladık. Aynı kruvaziyer işletmesinin 135 kişilik ikiz bir gemisi ile bin kişilik büyük bir gemileri daha var.

Asıl hedefimiz bu lüks kruvaziyer gemilerini önümüzdeki yıldan itibaren Çeşme'ye yanaştırmak. Bu ilk seferde Ulusoy liman yetkilileri çok yardımcı oldular. Çiçeklerle karşılanan yolcular ve gemi personeli de çok mutlu oldu" dedi.

Subay, İstanbul'daki ana acente olan Merkez Deniz Acenteliği'nden aldıkları bilgiye göre, 2012'de Nisan ayından itibaren 10 seferde Çeşme'ye uğranacağını kaydetti.

Subay, "Bu turlar yurt dışından satılıyor. Bizim liman acentesi olarak hedeflerimizden bir tanesi de gelen yolcuların Çeşme'den memnun ayrılmaları. Nitekim çarşıyı ve Çeşme kalesini gezmek isteyen grup ilk olarak Çeşme Marina'yı gezdi ve hayran kaldı. Bu Çeşme'de iş yapan marina esnafı ve diğer esnaf için de çok güzel bir gelişme" diye konuştu.

110 yolcu kapasiteli 'Seadreams II' gemisinde her yolcuya bir personelin düştüğü öğrenildi.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim