• BIST 9079.97
  • Altın 2325.64
  • Dolar 32.34
  • Euro 34.8326
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 13 °C

Seat, Leon Cupra modelini sergiliyor

Seat, Leon Cupra modelini sergiliyor
Seat, Cenevre Motor Show’da yeni bir rekortmeni, Leon Cupra modelini sergiliyor. İspanyol üretici fuarda ayrıca, Leon Cupra’yı temel alan yeni yarış aracı Seat Leon Cup Racer’ı da sergiliyor.

Dünyanın en zorlu yarış pistlerinden biri olarak kabul edilen Nürburgring’de yer alan ünlü Nordschleife’de önden çeker seri üretim bir modele ait en iyi tur zamanını, 10 saniye geliştirerek yeni bir rekora imza atan Yeni SEAT Leon CUPRA,  fuarda sergilenen bu sınıftaki en hızlı modellerden biri. SEAT fuarda ayrıca, Mayıs ayında başlayacak Leon Eurocup’da mücadele edecek olan ve SEAT Sport tarafından geliştirilen Leon Cup Racer da sergiliyor.
 
SEAT’ın yeni ikonu: Leon CUPRA

Etkileyici tasarımı, sıradışı performans, dinamikler ve üst düzey verimlilik ile birleştirerek günlük kullanım için ideal bir araç haline gelen SEAT Leon CUPRA, SEAT marka değerlerini en iyi şekilde temsil ediyor ve markanın ikonu konumuna yerleşiyor. Yeni CUPRA, yalnızca büyük başarılara imza atan Leon ailesinin en gelişmiş modeli değil, aynı zamanda markanın da en güçlü üretim otomobili olma özelliğine sahip. Ve aynı zamanda da en hızlısı… Leon CUPRA’nın sürüş ve şasi özellikleri, üst düzeyde keyif veren hassas bir sürüş deneyimini garanti ediyor.

Nürburgring’de etkileyici rekor

Yeni SEAT Leon CUPRA, dünyanın en zorlu yarış pistlerinden biri olarak kabul edilen Nürburgring’de etkileyici bir rekora imza attı. Brembo yüksek performanslı frenler, özel olarak tasarlanmış 19-inç alaşım jantlar ve Michelin Pilot Sport Cup 2 lastiklerin yer aldığı isteğe bağlı Performans Paketi ile donatılmış Leon CUPRA, önden çeker seri üretim modellere ait tur zamanını 10 saniye iyileştirerek yeni rekorun sahibi oldu. (7:58.4 dakika)

Ortalama hızın 155km/s ve en yüksek hızın da Tiergarten bölümünde elde edilen 242km/s olduğu turlarda Leno CUPRA 280’in pilot koltuğuna oturan İspanyol Jordi Gene, 2003-2010 yılları arasında European Touring Car Championships (ETCC) ve World Touring Car Championships (WTCC)’de SEAT adına yarışmıştı.

seat2.jpg

seat3.jpg

www.ulasimonline.com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim