• BIST 9079.97
  • Altın 2323.68
  • Dolar 32.3605
  • Euro 34.9265
  • İstanbul 11 °C
  • Ankara 12 °C

'Seçiçi Göz'den Trafik Canavarları Kaçamıyor

'Seçiçi Göz'den Trafik Canavarları Kaçamıyor
Emniyet ekipleri her yıl trafikte denetimi sağlamak için pek çok elektronik cihaz alıyor. Fakat buna rağmen denetim istendiği gibi sağlanamadığı için Antalya’da ‘Seçici göz’ uygulamasına geçildi. Seçici göz görevini yapan memur trafikte gördüğü hataları r

Antalya Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğünce kazaların en fazla gerçekleştiği 3 kavşakta yapılan "Seçici göz" uygulamasıyla sürücülerin yakalanma riski algısının artırılması hedefliyor - Uygulama sayesinde 15 Temmuz-31 Ekim tarihlerinde söz konusu kavşaklarda meydana gelen trafik kazaları, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 87 azaldı. Antalya Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Şube Müdürlüğünce uygulanan "Seçici göz", kazaların azaltılmasında başarı sağlıyor. Antalya Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, denetim etkinliğini artırarak trafik kazalarını azaltmak amacıyla "Seçici göz" uygulaması yapmaya başladı.

7 bin 695 ceza

Uygulama kapsamında kentin en işlek caddelerinde görev yapan sivil ekipler, trafik kuralı ihlali yapan sürücülerin plakalarını not ederek uygulama yapan ekiplere bildiriyor. Antalya Emniyet Müdürlüğü ekipleri, uygulama ile sürücülerin yakalanma riski algısını artırmayı hedefliyor. Uygulama sayesinde 15 Temmuz-31 Ekim tarihlerindeki denetimlerde Göynük, Aksu ve Pınarlı kavşaklarında meydana gelen trafik kazası sayısı, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 87 azaldı. Bu dönemde "Seçici göz" uygulamasıyla trafik kuralı ihlali yaptığı tespit edilen 7 bin 52 sürücüye de 7 bin 695 cezai işlem uygulandı.

www.ulastirma.com.tr

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim