• BIST 9548.09
  • Altın 2495.825
  • Dolar 32.4907
  • Euro 34.5714
  • İstanbul 26 °C
  • Ankara 26 °C

Seçim sonrası facia yaşandı: 12 ölü

Seçim sonrası facia yaşandı: 12 ölü
Seçim sonrası meydana gelen kazalarda, Elazığ, Antalya ve Gümüşhane'de meydana gelen kazalarda 12 kişi hayatını kaybetti.

Seçim sonrası facia yaşandı: 12 ölü

Seçim sonrası meydana gelen kazalarda, Elazığ, Antalya ve Gümüşhane'de meydana gelen kazalarda 12 kişi hayatını kaybetti.

Kaza, Elazığ-Diyarbakır karayolu Gezin beldesi mevkiinde meydana geldi. Sürücüsünün ismi alınamayan 23 HK 547 plakalı yolcu otobüsü karşı istikametten gelen ve plakası ile sürücüsünün ismi tespit edilemeyen bir kamyonla çarpıştı.

Kazada ilk belirlemelere göre 3 kişi olay yerinde hayatını kaybederken, 30 kişi ise çeşitli yerlerinden yaralandı. Yaralılar bölgeye sevk edilen ambulanslarla Elazığ'daki çeşitli hastanelere kaldırılıyor.

GÜMÜŞHANE

Gümüşhane'nin Kelkit ilçesinde meydana gelen trafik kazasında ilk belirlemelere göre 5 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı.

Köse-Kelkit Karayolu Kaş beldesi mevkiinde otobüs ile başka bir otobüsün çarpışması sonucu ilk belirlemelere göre 5 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi de yaralandı. Kazayla ilgili inceleme sürüyor.

ANTALYA

Oy kullanmak üzere İstanbul'dan Antalya'nın Akseki Yarpuz beldesine gelen ve oy kullandıktan sonra geri dönmek üzere yola çıkan otobüsün devrilmesi sonucu 4 kişi öldü, 18 kişi de yaralandı.

Erkan Akbaş yönetimindeki 54 DS 699 plakalı otobüs, saat 20.00 sıralarında Konya Antalya il sınırı Alacabel mevkiinde aşırı yağış nedeniyle kontrolden çıkarak devrildi. Uçurum kenarında bariyerlere devrilen otobüsü gören diğer sürücüler 112 Acil Çağrı Merkezi'ni aradı. Olay yerine çok sayıda ambulans, jandarma ve itfaiye ekibi yönlendirildi. Kazada Hayriye Onay (62), Mevlüt Özkan, İlknur Demir ve Şevket Demir (13) ölürken 18 kişi de yaralanarak Konya Şeydişehir ve Antalya Akseki devlet hastanelerine sevk edildi.

Kaza yerinde incelemelerde bulunan Akseki Kaymakamı Mekan Çeviren, ilk ihbarı 20.15'de aldıklarını ve kısa sürede bölgeye ekip yönlendirildiğini ifade etti. Çeviren, kazanın yoğun yağış ve hızını ayarlamamak ve tedbirsizlikten olabileceğini belirterek "Otobüs yan yatmış. Yakınlarına baş sağlığı diliyorum. Çok üzüntülüyüz. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı" dedi.

Kazada ölenler Akseki Adli Tıp morguna kaldırıldı. AK Parti ilçe teşkilatı mensupları hastaneye koştu.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim