• BIST 9644.77
  • Altın 2497.745
  • Dolar 32.5886
  • Euro 34.8498
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 22 °C

Şehir hatları vapur seferleri iptal edildi

Şehir hatları vapur seferleri iptal edildi
Yoğun sis nedeniyle şehir hatlarının seferleri iptal edildi. İstanbul ve Çanakkale Boğazı transit gemi geçişlerine kapatıldı.

Şehir hatları vapur seferleri iptal edildi

Yoğun sis nedeniyle şehir hatlarının seferleri iptal edildi. İstanbul ve Çanakkale Boğazı transit gemi geçişlerine kapatıldı.

İstanbul'da etkili olan sis yaşamı olumsuz etkiledi. Dün yoğun sisle güne başlayan İstanbullular, bugün de sis sürprizi ile karşılaştı. Otoyollarda görüş mesafesini iyice düşüren sis sürücülere zor anlar yaşattı. Sis nedeniyle vapur seferleri iptal edildi. Vatandaşlar işyerlerine gidemedi. Sis deniz ulaşımını da olumsuz yönde etkiledi. Şehir hatları seferleri sis nedeniyle iptal edildi. Vapurla Anadolu yakasına geçmek isteyen vatandaşlar seferlerin iptal olması nedeniyle mağdur oldu. Bazı vatandaşlar Eminönü'nde iskelelerde sisin dağılmasını bekledi. Bazı vatandaşlar ise dolmuş ve taksilerle karşı tarafa geçmeye çalıştı.

Yoğun sis nedeniyle şehir hatlarının tüm seferleri iptal edildi. Boğaziçi Köprüsü sisin içinde kayboldu. Gece başlayan ve gündüz saatlerinde etkisini arttıran sis nedeniyle şehir hatları vapur seferleri iptal edildi. Çanakkale Boğazı yoğun sis nedeniyle saat 03.15'den itibaren çift yönlü olarak transit gemi geçişlerine kapatıldı.

İstanbul Boğazı, erken saatlerden itibaren oluşan yoğun sis nedeniyle transit gemi geçişlerine trafiğine kapatıldı. Gemi Trafik Hizmetleri Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, saat 01.30'dan itibaren oluşan yoğun sis nedeniyle boğazda görüş mesafesi düştü. Boğaz her iki yönden transit gemi geçişlerine kapatıldı.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim