• BIST 9109.99
  • Altın 2325.622
  • Dolar 32.3666
  • Euro 35.0423
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C

"Şehr-İ Su Teknesi" suya indirildi

"Şehr-İ Su Teknesi" suya indirildi
Sivas'ın Suşehri ilçesindeki Kılıçkaya Barajı Sosyal Tesisleri'nde bulunan "Şehr-i Su" adlı gezinti teknesi, bakım ve tadilat çalışmalarının ardından yeni sezon için suya indirildi.

Sivas'ın Suşehri ilçesindeki Kılıçkaya Barajı Sosyal Tesisleri'nde bulunan "Şehr-i Su" adlı gezinti teknesi, bakım ve tadilat çalışmalarının ardından yeni sezon için suya indirildi.

Suşehri Belediyesi'ne ait Kılıçkaya Barajı Sosyal Tesisleri'nde bulunan ve karaya çıkartılarak 1 aydır bakım-onarımı yapılan Şehr-i Su adlı gezinti teknesi, çalışmaların tamamlanmasının ardından iş makineleri yardımıyla tekrar suya indirildi.

Teknenin suya indirilmesinde hazır bulunan Suşehri Kaymakamı Mehmet Demiral, Kılıçkaya Barajı Sosyal Tesislerinde yeni sezon hazırlıklarının yapıldığını belirtti.

Şehr-i Su teknesinin bakım ve onarımının yapılarak suya indirilmesinin yeni sezonun ilk adımı olduğunu anlatan Demiral, "İlçemizde sembolik de olsa turizm sezonunu açıyoruz. Bütün hemşehrilerimizi bu yaz sezonunda Kılıçkaya Barajı Sosyal Tesisleri'ne davet ediyoruz. Sivaslıların deniz özlemini Suşehri'nde gidermeye bekliyoruz. Burası Suşehri'nin Uzun Gölü olacaktır. Nasıl Trabzon'un Uzun Gölü varsa, bu barajımızın da etrafını yeşillendirerek Sivas'ın Uzun Gölü olarak hizmete sunacağız. Şu anda ağaçlandırma çalışmalarına başlamış bulunmaktayız. Burası da çamlar içerisinde Uzun Baraj Gölü olacaktır. Burası ilçemizin cazibe merkezi olacaktır" diye konuştu.

Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel ise "Yeni sezonun başlangıcı olarak Şehr-i Su teknesini bakımı yapılarak suya indirmiş bulunmaktayız. Personeliyle birlikte bu hafta sonundan itibaren Kılıçkaya Barajı Sosyal Tesislerimizi 2012 yılı sezonuna açmış olacağız. Bölgenin çılgın projesi olarak adlandırılan Kılıçkaya Barajı Sosyal Tesis alanımızın çevresine kaymakamlığımız da destek vermeye başladı. Bu konuda kendilerine teşekkür ediyorum. Bu anlamda tüm Sivas halkını ve gurbetteki hemşehrilerimizi bu yazın Suşehri'ne bekliyoruz" dedi.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim